Shockwave - „Transformers: The Dark of the Moon”

Ситуацията около ТВ спотовете на летните блокбастъри е трудна за проследяване, защото клипчетата, които излизат, са десетки. Причината, поради която решихме да пуснем точно този, е, че най-накрая казва гласно това, което досега само се загатваше. А освен това има няколко нови кадъра, които напълно си заслужават.

New Enemy

Когато мистериозно събитие от миналото на Земята избухва в наши дни, то заплашва да доведе до толкова голяма война, че дори и Трансформърсите не биха могли да ни спасят.

Вижте и осем нови снимки от филма!

„Transformers: The Dark of the Moon”

„Transformers: The Dark of the Moon”

„Transformers: The Dark of the Moon”

„Transformers: The Dark of the Moon”

„Transformers: The Dark of the Moon”

„Transformers: The Dark of the Moon”

„Transformers: The Dark of the Moon”

„Transformers: The Dark of the Moon”

Режисьор на „Transformers: The Dark of the Moon” е Майкъл Бей, а в ролите са Шая Лебоф, Джон Туртуро, Джош Дюмел, Тайрийз Гибсън, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Патрик Демпси, Кевин Дън, Джули Уайт, Алън Тюдик, Кен Джонг, Джон Малкович и Франсис Макдормънд, както и гласовете на Хюго Уивинг, Питър Кълън и Ленард Нимой.

Премиерната дата е 29 юни 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

 1. Шапка му свалям на Бей че е успял да събере толкова еклектичен актьорски състав. Кой би повярвал, че Макдорманд ще участва във филм от този жанр?

  С нетърпение очаквам вечерта на 28-и : )

 2. Направо ме караш пак да прегледам Фарго и Изгори след прочитане!

  В интерес на истината, не трябва да сме толкова изненадани от участието й в TF3, защото Бей многократно е заявявал, че е голям почитател на братя Коен – неслучайно избра Бушеми и Стормеър за Армагедон, Туртуро за Трансформърс и сега Макдорманд за третата част.

  Ако не греша, в DVD-коментара към първия Трансформърс той говореше по-подробно за братя Коен.

 3. То пък ме караш да си преговоря "Трансформърите" с коментар. 🙂 🙂

  Винаги е добре да си преговориш Братята! 😉

 4. Еми, мисля че всички знаем какви са чувствата на Спилбърг относно Хитлер, така че…..

  А на всичко отгоре, според хора от екипа, Мегънчето се е държала доста надуто по време на снимките на Revenge of the Fallen, та това също може да е допринесло.

  А и самия Бей едва ли би я уволнил само заради коментара й. Човека е бил наричан какво ли не от филмовите критици и блогъри, така че според мен, вече му минава през оная работа кой какво казва.

  В крайна сметка, Мегън не само с думите си, но и с поведението си, просто прекрачи границата и си понесе последствията. Това е простата истина.

 5. Дааа, беше се понадула! Заслужи си го. Жалко че на повечето такива пачи не им се случват подобни неща, за да се позамислят малко.