Може би сте му изгубили края с разгръщането на марвелската комиксова вселена в телевизионния формат, особено ако не се интересувате живо от героите, чиито истории компанията реши да разкаже съвместно с Netflix. Съвсем наскоро дебютира ансамбловия сериал „The Defenders“, който ни се стори доста неубедителен. Осемте епизода събраха на едно място Мат Мърдок („Daredevil”), Джесика Джоунс („Jessica Jones”), Люк Кейдж („Luke Cage”) и Дани Ранд („Iron Fist”).

Не сме от най-големите фенове, но със сигурност ви препоръчваме да хвърлите едно око на „Daredevil”, както и на предстоящия сериал, посветен на The Punisher (Наказателя), в чиято роля ще влезе Джо Бернтал („Живите мъртви”, „Сикарио”). Вече видяхме кратък тийзър, а сега е време за пълния трейлър. Вижте:

https://youtu.be/lIY6zFL95hE

Не сме фенове на Бернтал, но тук ни допада как стои в ролята. Доволни сме и от количеството насилие, което виждаме в трейлъра. Сигурни сме поне за едно – сериалът ще е един от по-добрите комиксови адаптации за телевизията и най-вероятно ще задмине „Jessica Jones” и „Iron Fist”. Честно казано, ще хвърлим едно око на пилотния епизод, който за съжаление все още няма премиерна дата. Оставяме ви с официалния синопсис:

Историята в „The Punisher” проследява Франк Касъл и  отмъщението му към мъжете, отговорни за смъртта на съпругата и децата му. Познат в подземния свят като Наказателя, той открива истината за нанесената му несправедливост, която е засегнала много повече от семейството му.

Сценарист, продуцент и showrunner на „The Punisher” ще бъде Стив Лайтфут (известен с работата си по страхотния „Hannibal” с Мадс Микелсен), а в ролите освен Джо Бернтал ще видим Бен Барнс, Ебон Мос-Бахрах, Амбър Роуз Рева, Дебора Ан Уол.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *