The Alienist” е сериал, базиран по едноименния роман на Кейлъб Кар, в който ще се разкрие разследване ,подобно на това със случаите на Джак Изкормвача. Изпълнителен продуцент ще бъде Якоб Вербрюген, съвместно с нашия любимец Кари Фукунага („True Detective”), като в главните роли ще видим Люк Евънс, Дакота Фанинг и Даниел Брюл. Достатъчно ли е или да поясняваме, че със сигурност ще му хвърлим едно око? Ако все още не сте убедени, можете да пробвате първия трейлър, който ви представихме тук, или да се отправите към съвсем новия, който сме поместили малко по-долу, точно след официалния синопсис:

Даниел Брюл и Люк Евънс ще изиграят респективно Ласло Крайцлер и Джон Мур. Действието се развива през 1896 г. в Ню Йорк, където убийството на младо проституиращо момче загатва за съществуването на сериен убиец. Крайцлер е брилянтен, но ексцентричен доктор по психология, а Джон Мур е негов приятел, близък и с шефа на полицията Теодор Рузвелт.

Няма да коментираме, защото го направихме по-обстойно в предишната новина по темата, но наистина обичаме подобни криминални истории от края на XIX век, а при наличието на толкова талантливи хора, няма начин да пропуснем пилотния епизод. Пак ще се повторим, че вярваме този път да не се разочароваме, както стана покрай незадоволителния „Penny Dreadful“.

Премиерата на епизодите ще е по някое време догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. От кой век ? Иначе Дредфул-а, започнаха много добре, но сякаш взе да им куца историята към края. Можеше по-добре да се развие. А това ще се гледа задълже.