Времето си минава, есента наближава, а с нея – и срещата на българската публика с новата поредица, заснета изцяло у нас. Тя е продуцирана от Sony Pictures Television, ще бъде излъчвана по AXN, нарича се „Забравена” („Absentia”) и е с участието на звездата от „Касъл“ Стана Катич. Трейлърът на сериала, с който създателите му ще популяризират амбициозната продукция, вече повече от седмица се върти в телевизионната мрежа на Испания, Португалия, Полша, Унгария, Сърбия, Хърватска, Словения, Македония, Румъния, България и Чехия.

Предположенията ни за мрачна атмосфера и тайнственост, присъща на повечето истории, свързани с ФБР, за момента се оправдават и освен това започват да се появяват различни части от сложния пъзел на обвинения, убийства и изгубени спомени. За момента имаме приятно приповдигнати очаквания – да видим какъв ще е резултатът!

Лесно е да отсъдим, че Катич ще владее положението – дори от краткото времетраене на трейлъра става ясно, че актрисата и тук демонстрира сила и магнетизъм, които я поставят начело на актьорския екип, а нейната героиня определено ще фокусира върху себе си симпатиите на аудиторията. За да е ясно какво очакваме от сериала като сюжет, припомняме отново неговия синопсис.

Забравена” разказва за ФБР агента Емили Бърн (Катич), преследвала известен бостънски сериен убиец, ала в един момент изчезва без следа и колегите ѝ  са принудени да я обяват за мъртва. Шест години по-късно Бърни е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея през времето, в което е била държана в плен. У дома тя открива, че съпругът ѝ Ник се е оженил повторно, а синът ѝ разпознава друга жена като своя майка. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.

Продуцент и режисьор на „Забравена” („Absentia”) е Одед Ръскин („False Flag”), а в ролите освен Стана Катич, която е и изпълнителен продуцент наравно с Мария Фелдман („False Flag”), се включват още Партик Хюсингер („Джак Ричър: Не се връщай“), Ейнджъл Бонани („False Flag”), Нийл Джаксън („Слийпи холоу“), Кара Теобалд („Имението Даунтън“), Ралф Инесон („Игра на тронове”), Бруно Бичир („Narcos”) и др.

С премиерата на поредицата на 16 юни беше открит 57-мия Телевизионен фестивал в Монте Карло. В родния ефир, както и на територията на цяла Централна и Източна Европа, „Забравена” ще може да бъде видян през есента на 2017 година.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments