„Повторението е майка на знанието!” Това много важи за повторното гледане на анимации, особено когато си заобиколен от неуморни деца, които имат желание да се просвещават. Репликата може да се приложи и по повод продълженията, които са ни (далеч) по-малко омразни от римейките, но когато се окажат с тъп сценарий/история – съществуването им става също толкова досадно. От сърце се надяваме да не е такъв случая с продължението на „Рио”, защото сините папагали на Джеси Айзенбърг и Ан Хатауей много забавно се караха по между си, докато не откриха… любовтааа…

Опитваме се да не пропускаме ходове в рекламните кампании на подобни филми (в случая малко закъсняваме, ама това е положението), които определено ще се превърнат в атракция за деца, родители и… боксофис обобщители. Много детско кино се гледа у нас (и не само) – това са фактите! Когато ви представихме първия трейлър на „Rio 2” споменахме, че целия творчески колектив се завръща под шапката на 20the Century Fox за амазонско приключение.

Режисьорската отговорност я носи Карлос Салдана, Блу и Джул се озовават с трите си отрочета в джунглата, където Джул среща отново… баща си (озвучен от Анди Гарсия) и нещата може до известна степен да заприличат на „Запознай се с нашите”, не мислите ли? Премиерата на „Rio 2” 3D се очаква на 11 април 2014.

А, и поздравяваме всички почитатели на мюзикъли с финалните кадри от трейлъра!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *