„Cowboys and Aliens”

Знаем, че има известни отрицателни настроения (поне у нас) срещу „Cowboys and Aliens” на Джон Фавро, но честно казано гледайки този трейлър (а и старите също) не можем да разберем защо. Осъзнаваме, че има някакви предпоставки филмът да се окаже брадва (винаги има), ама все пак, лично според нас трейлърите са много здрави и филмчето ще изкърти.

Повечето от кадрите в новия трейлър, разпространен от Universal (чрез Collider), вече сме ги виждали, но има и доста нови неща. Герои – за секунди виждаме Сам Рокуел и  Пол Дейно, който е много як, но честно казано и ние изпитваме желание да му разбием мутрата в решетките – екшън и дори и една извънземна ръка, така че си заслужава да му хвърлите едно око.

Аризона 1873 г. Странник без спомени попада в пустинното градче „Абсолюшън”, а единственият знак за неговото минало е загадъчна гривна на китката му. Това, което той открива е, че в градчето пътниците не са добре дошли и нищо не се случва без одобрението на полковник Долархайд, който управлява с железен юмрук. Това е град, който живее е страх. Страх, който е неизмерим с това, което скоро ще се стовари над него, когато извънземни мародери се спускат от небето и започват да отвличат жителите един по един. Единствената надежда за оцеляване на целия град се крие в тайнствения непознат, който само трябва да си припомни кой е.

Режисьор е Джон Фавро, а в ролите ще видим Даниъл Крейг, Оливия Уайлд, Сам Рокуел, Кланси Браун, Пол Дейно и Харисън Форд.

Премиерата за България е на 12 август 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Даниел Крейг колкото и да се напъва все го докарва до визията и усещането за башкиш или шофьор на автобус в градската мрежа. Този филм го очаквам да е най-тъпият филм с ефекти от доста време насам.

  2. Off-topic – винаги когато прочитам Matando Gueros, вътрешния ми глас отвръща – Viva la raza!

  3. LOL. Еми освен да почерпиш вътрешният си глас уна сервеса за уместно включване. 🙂

  4. Супер си е Крейг, бе, какво не му харесваш? Не може всички да изглеждат парфюмирано, трябва да има и такива звезди!

    И като казахте за сервеса. Мисля, че деня е ТОЗИ ПЕТЪК. Ще съобщя допълнително! 🙂

  5. Крейг прилича на родопски говедар, което само го прави по-куул и олдсклуул също

  6. @ Дринов

    "..Мисля, че деня е ТОЗИ ПЕТЪК. Ще съобщя допълнително.." sign me IN! Искам и аз да разбера 🙂 ако може. Къде да следим за "допълнителното съобщение" 😉