Без съмнение кино събитието тази есен ще бъде „Blade Runner 2049”, покрай който отразяваме абсолютно всеки ъпдейт, макар и да не ни се иска да виждаме повече кадри от филма. Припомняме ви, че съвсем скоро видяхме Джаред Лето в късометражен филм, режисиран от Люк Скот, синът на Ридли, чието действие се развиваше между събитията в оригинала и предстоящия „Blade Runner 2049”, а сега научаваме ценна информация относно времетраенето на филма от самия Дени Вилньов.

В скорошно интервю режисьорът сподели, че в момента работят върху финалния монтаж, като е почти сигурно, че версията, която ще видим в кината, ще бъде дълга 163 минути. Това времетраене включва и надписите, които ще се точат цели 11 минути.

Много ни радва тази новина, защото едно от притесненията ни беше, че видяхме твърде много герои и локации в трейлърите до момента. Вярваме, че в един по-дълъг филм няма да има никакъв проблем за темпото и плавното преминаване от едно действие в друго. Донякъде тази информация също така ни успокоява, че Вилньов наистина има почти пълен контрол върху проекта и макар да се надяваме на една още по-обстойна версия, 2 часа и 32 минути са абсолютна гаранция, че студиото не се е намесвало чак толкова. Стискаме палци за безкомпромисен филм!

Blade-Runner-2049-2-1000x520

За всички, които са прекарали последната година в пещера, можете да прочетете повече за проекта в новините ни до момента или направо да започнете с официалния синопсис:

Тридесет години след събитията в първия филм, един нов „ловец” от полицейското управление на Лос Анджелис К (Райън Гослинг) разкрива отдавна погребана тайна, която може да предизвика тотален хаос във вече разрушеното човешко общество. След откритието си, К вече има мисия – да открие Рик Декард (Харисън Форд), бивш „ловец”, изчезнал от света в последните тридесет години…

Режисьор на „Blade Runner 2049” е Дени Вилньов, а по сценария са се трудили Хамптън Фанчър и Майкъл Грийн (по идея на Фанчър и Ридли Скот). Оператор е великият Роджър Дийкинс. Ролите са разпределени между Харисън Форд, Райън Гослинг, Робин Райт, а също и Дейв Батиста, Ана де Армас, Баркхад Абди, Силвия Хукс, Карла Жури, Макензи Дейвис и Джарет Лето.

Премиерата на филма е 6 октомври 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

    1. ми, вземи напиши за друго ве! 😀

    2. Ми да. Не видях новина за новия филм ,с който се захваща Дел Торо