$

От HBO са подготвили една чудесна изненада за всичките си абонати, които ползват стрийминг услугите им HBO GO, HBO NOW и HBO On Demand. От вчера (доста преди официалната премиера) те ще могат да видят първия епизод на „The Deuce” – доста очаквания от нас порно ориентиран сериал от създателя на „The Wire” Дейвид Саймън с участието на Джеймс Франко и Маги Джиленхол. По този повод, от телевизионната мрежа разпространиха и нов трейлър, който може да видите по-долу.

Припомняме, че действието на „The Deuce” се развива през 70-те години на ХХ в. и разказва за легализацията и възхода на порно индустрията. Джеймс Франко влиза в ролите на Винсент Мартино, борещ се за насъщния си барман, и неговия вечно провалящ се брат Франки. Двамата се забъркват с мафията, като предлагат фасада за тепърва прохождащата секс индустрия. Маги Джиленхол изпълнява другия важен герой в сериала – предприемчивата проститутка от Таймс Скуеър Кенди, която е привлечена от порно бизнеса.

Предишният пълен трейлър на „The Deuce” ни запозна в общи линии с историята и „бляскавите” възможности, които се откриват пред героите, благодарение на сексуалната индустрия, докато новата реклама залага повече на обратната страна на „медала”. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=1jfpNwCU5JU

Както вече сме споменавали, ужасно много искаме този сериал да проработи, а не да станем свидетели на втори „Vinyl”, който на хартия нямаше как да не бъде смазващ и да продължи години, а вместо това бе спрян безславно. Но няма да сме черногледи, всичко в „The Deuce” изглежда като да е правено за нас, така че на този етап няма за какво да се притесняваме.

Вижте и един чудесен ретро-постер.

TD 1 (1)

Автори на сценария на „The Deuce” наравно с Дейвид Саймън са Ричард Прайс („The Night Of”) и Джордж Пеликанос („The Wire”). Джеймс Франко изпълнява главната роля и е режисьор на два от епизодите. В останалите роли са вече споменатата Маги Джиленхол, Зои Кравиц, Емили Мейд, Крис Бауър, Гари Кар, Маргарита Левиева, Доминик Фишбек и други.

Премиерата на „The Deuce” е на 10 септември по HBO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

    1. Ай кен стенд он Маги Джиленхол ол найт ?