Порно ориентирана драма и имената на създателя на „The WireДейвид Саймън и това на традиционно избиращия си нестандартни (честичко със сексуална тематика) проекти Джеймс Франко, би трябвало да са ви достатъчни за да сте на линия за „The Deuce”, който, като капак на всичко е продукция на HBO. Лично за нас, това е един от най-очакваните сериали (да не кажем и най-очаквания) тази година.

Припомняме, че действието на „The Deuce” се развива през 70-те години на ХХ в. и разказва за легализацията и възхода на порно индустрията. Джеймс Франко влиза в ролите на Винсент Мартино, борещ се за насъщния си барман, и неговия вечно провалящ се брат Франки. Двамата се забъркват с мафията, като предлагат фасада за тепърва прохождащата секс индустрия. Другият важен герой в сериала е Кенди (Маги Джиленхол) – предприемчива проститутка от Таймс Скуеър, която е привлечена от порно бизнеса.

Вече сме виждали как точно ще изглеждат двете звезди на сериала, но сега е време да усетим и от атмосферата. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=p2pXEzIQnUs

Доста кратичко, но на нас ни е достатъчно. Ще се повторим, но това е нашият сериал. С тази тематика и този творчески състав, няма как да е друго. Единственото ни притеснение е да не станем свидетели на втори „Vinyl”, който на хартия нямаше как да не бъде смазващ и да продължи години, а вместо това бе спрян безславно.

В допълнение вижте няколко нови снимки.

1-yoaetaa8rtpmrinub5ec8g 1-v9fwka1upjxw-8lyf-rm6w 1-rq9pgzckhcnqztiuocbx-w 1-al39cfrd-fkhzi5qiv5jea

"The Deuce Pilot HBO Productions 2015 1114 Avenue of the Americas New York City 10036 Characters: Gary Carr- C.C. Tarik Trotter- Reggie Love

"The Deuce Pilot HBO Productions 2015 1114 Avenue of the Americas New York City 10036 Characters: Margarita Leveive- Abby Chloe Levine- Veronica Maren Lord- Cecelia Kevin Hoffman- Brian

1-ca4dwxee7-bwyjuha-j7ia 1-flhl0kxfnxop-_op3nm8ug 1-hhm9ieanjqxmojicquwhrg 1-i0oferu8r93oowfct691_g

Автори на сценария на „The Deuce” наравно с Дейвид Саймън са Ричард Прайс („The Night Of”) и Джордж Пеликанос („The Wire”). Джеймс Франко, освен че изпълнява главната роля, е режисьор и на два от епизодите. В останалите роли са вече споменатата Маги Джиленхол, Зои Кравиц, Емили Мейд, Крис Бауър, Гари Кар, Маргарита Левиева, Доминик Фишбек и други.

Премиерата на „The Deuce” е на 10 септември по HBO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *