Когато лятото е в разгара си, а личният ни живот е някъде на почивка в компанията на въображаеми нимфоманки, го удряме на тежка нърдия и се занимаваме с неща, които би трябвало отдавна да сме надраснали… но които не спират да ни направляват комиксовото битие. Този път се спряхме на Питър Паркър, който се „ражда“ точно преди 55 години – през 1962 г. (благодарение на Стан Лий и Cтийв Дитко) и скоро след това се превръща в един от най-разпознаваемите супергерои от внушителния пантеон на Marvel Comics.

Разбира се, съсредоточихме се над киното – говорим си за трите части на „Спайдър-мен“, които Сам Рейми реализира съответно през 2002, 2004 и 2007 г., обсъждаме двата „Невероятният Спайдър-мен“ на Марк Уеб, които не особено успешно reboot-наха персонажа през 2012 и 2014 г., а накрая се фокусираме върху ролята на Човека-паяк в MCU – първо с появата му в „Капитан Америка: Войната на героите“ (2016) на Антъни и Джо Русо и после в „Спайдър-мен: Завръщане у дома“ (2017) на Джон Уотс. Дискусията е в следния състав: Благой Иванов (водещ) с Димитър Дринов (гост), като този път в студиото на Inglourious Kunts дебютират отдадените на темата фенове Николай „Монти“ Атанасов и Пепо „Каспър“ Кирилов, които се оказаха значително по-епични маниаци от нас, за което ги поздравяваме.

Go web… fly… tally-ho:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Супер епизод. Още вчера го гледах.
    За не-толкова into the character зрител като мен, ми беше супер интересно да чуя и науча толкова интересни неща. Major props за човека с blu–ray addiction от още един такъв. ???

  2. Че разбирате повече от тях за кино – окей. Ама, от вас двамцата, кой разбира повече? 😀

  3. Евала за кънт-а! Имам само една критика – тоя пич с татуировките защо го извикахте – да ги покаже или да говори за Спайдър-Мен??? Всеки път когато си отваряше устата или не можеше да се сети за нещо или се объркваше мега яко. Сценична треска ли е имал или какво – не знам ама направи силно впечатление. Даже накрая като трябваше да препоръчват комикси и падна едно чудене едно нещо…

  4. Аз съм доволен и от епизода, и от гостите. Напълно е възможно някой път пак да ги поканим.