Stranger-Things-Season-2-Poster-and-Premiere-Date

Darkness falls across the land
The midnight hour is close at hand
Creatures crawl in search of blood
To terrorize y’awl’s neighborhood

Ако можеше да отидем на Comic-Con 2017 в Сан Диего, панелът на „Stranger Things” щеше да е една от задължителните ни спирки. Даже, ако има условие да присъстваме само на едно-единствено събитие, вероятно отново щяхме да предпочетем него. Вече сме споменавали многократно, че 80-тарският фантастичен сериал на братята Дъфър и Netflix легна на сърцата ни (както и на милиони хора по света) и ни провокира (емоционално и интелектуално) по такъв начин, че много малко филми биха могли да се конкурират с него за вниманието ни.

Но както и да е, нека да не изпадаме в сантименти (както винаги, когато пишем по темата), а да минем по същество. А именно да предложим на вниманието ви новия пълен трейлър, който беше представен на панела на сериала и предлага много от всичко, което направи „Stranger Things” специално изживяване за нас.

https://www.youtube.com/watch?v=vgS2L7WPIO4

Както вероятно сте се досетили от цитата, с който започва новината, доста се изкефихме на „Трилър” – иконичната песен на Майкъл Джаксън ни се върза повече от прекрасно с кадрите и историята. А да чуем и гласа на Винсент Прайс е (извинете ни!) „прайс-less”. Радваме се, че виждаме Ел – на всички им беше ясно, че тя се завръща, така че нямаше никакъв смисъл да ни баламосват.

Като цяло този трейлър е прекрасен и, както вече казахме, ни предлага всичко, което можем да искаме от продължение на историята от първи сезон. Не сме сигурни дали оттук насетне ще гледаме други реклами – това ни е напълно достатъчно. Наистина нямаме търпение да идва есента.

Всякакви подробности за „Stranger Things” може да откриете ни в новините ни по темата, а тук ви предлагаме краткия официален синопсис и хронологията на по-важните събития в градчето Хокинс до момента.

1953 г. (конкретната дата е неизвестна) – MKUltra пристигат в Хокинс и започват експерименти.
1979 г. – Шериф Джим Хопър се завръща в Хокинс.
1983 г., 6 ноември – Изчезването на Уил Байърс
1983 г., 8 ноември – Изчезването на Барбара Холанд
1984 г. е и жителите на Хокинс, Индиана все още са разтърсени от ужаса на демогоргона и тайните на Хокинската лаборатория. Уил Байърс е спасен от Обърнатия свят, но по-голяма и по-зловеща сила заплашва тези, които са оцелели.

Създатели на сериала са Мат и Рос Дъфър („Hidden”). Те ще режисират и четири от общо деветте епизода на новия сезон. Останалите режисьори са Шон Леви, Андрю Стантън и Ребека Томас. В ролите са Фин Улфхард, Мили Боби Браун, Гейтън Матаразо, Кейлъб МакЛафлин, Чарли Хийтън, Ноа Шнап, Дейвид Харбър, Уинона Райдър, Дейкър Монтгомъри, Сейди Синк, Наталия Дайър, Джо Кийри, Кара Буоно, Челси Талмидж, Шон Остин, Пол Рейзър, Уил Чейс, Брет Гелман и др.

Всички епизоди на втори сезон на „Stranger Things” ще са достъпни на Netflix от 27 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments