wes-anderson-20161231

Знаете, че ако искате да си спечелите шанс да участвате с гласа си в следващия stop-motion проект на любимия ни Уес Андерсън, трябва да направите една незначителна стъпка: да направите минимално дарение ($10) в подкрепа основаната от Мартин Скорсезе благотворителна „The Film Foundation”. Сега споделяме още една любопитна подробност: чрез Crowdrise най-големите фенове, с най-дълбоките (и пълни) джобове имат възможност да ги поизпразнят, ако искат да се сдобият с някоя от уникалните бройки сценарно-работни книги на „Isle Of Dogs”, с автограф от режисьора – за скромната стойност от $10 000. Именно от там е „изпаднала” една илюстрация, която представяме под формата на тийзър-постер на вашето внимание тук, за да се убедите, че новият филм няма да напомня стилистично на „Фантастичният мистър Фокс”.

плакат

Действието на филма се развива в Япония; разказът е за одисеята на едно момче в търсене на неговото куче. Вероятно юнакът със зачервеното ухо е главният герой, а за всички, които имат желание да се упражнят в изписване на канджи и катакана-символи, може да се задълбочите в изучаване на трите знака, които съставят надписа на филма на японски.

Напомняме, че в актьорския екип на „Isle Of Dogs” за момента фигурират Ф.Мъри Ейбрахам, Боб Балабан, Бъд Корт, Брайън Кранстън, Грета Гъруиг, Джеф Голдблум, Акира Ито, Скарлет Йохансон, Харви Кайтел, Бил Мъри, Куничи Номура, Едуард Нортън, Кою Ранкин, Лиев Шрайбър, Тилда Суинтън, Акира Такаяма, Франк Ууд, Франсис Макдорманд, Кортни Ванс и Йоко Оно.

Isle Of Dogs” трябва да стане готов през 2018, което означава, че върху него вече сериозно се работи – очакваме ъпдейти!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *