Ако може да се вярва на  приказките на Куентин Тарантино (а досега нямаме повод да се съмняваме), на гениалния режисьор му предстоят още само два големи филма, преди официално да приключи с тази част от кариерата си. Спекулации за това, какви ще бъдат те има колкото щете (ето ви една скорошна), но сега на хоризонта се появява малко по-сериозна информация, която като нищо ще се окаже истина. И още по-добре, защото историята звучи ужасно интересно и още по-важно, различно от всичко, което Кю Ти ни е предлагал до момента.

The Hollywood Reporter съобщават, че Тарантино работи по нов проект, който ще разкаже (разбира се по „уникален начин”) за печално известните убийствата на „Семейството” на Чарлс Мейсън от август 1969 година, при които 9 души намират смъртта си (Менсън е осъден за 7 от тях), включително и актрисата Шарън Тейт – тогава бременната в осмия месец съпруга на Роман Полански. В допълнение научаваме, че вече има разговор с двама „A-list” актьори, които да се включат в ролите и това са Брад Пит, който е работил с Тарантино по „Гадни копилета” и Дженифър Лоръснс, която на много ранен етап се спрягаше за ролята на Дейзи Домъргю (в крайна сметка тя бе изиграна от Дженифър Джейсън Лий) в „Омразната осморка”.

Според първоначалната информация, Дженифър Лоръснс трябва да изиграе Шарън Тейт, но Deadline добавят, че за тази роля Тарантино се е свързал с Марго Роби – по наше мнение далеч по-удачният избор за ролята на адски хубавата Тейт. Лоръснс по си я представяме, като някоя от обсебените почитателки на Менсън – смятаме, че тя ще отнесе с подобна роля. Deadline споделят още, че и Самюъл Л. Джаксън се спряга за участие, но това и ние можехме да ви го кажем. Всеки един от любимците на Тарнтино е потенциален „заподозрян” за този проект.

Очакваме с нетърпение абсолютно всеки нов филм на Куентин Тарантино, но тук сме дори по-надъхани от обикновено. Историята ни е ужасно любопитна (чудим се дали ще има някакво алтернативно представяне, подобно на „Гадни копилета”) и смятаме, че благодарение на уникалните си познания за културата на 60-те и 70-те, Тарантино ще предложи нещо наистина страхотно. А и както казахме, този проект звучи много по-различно от всичко, което той ни е предлагал до момента, затова стискаме палци да се получи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. това с отказването не го вярвам… той и Содърбърг се „отказва“ от една камара време, ама снима като разпран.

  2. Това е абсолютен фишек! Крайно скептичен съм към легитимността на този слух.

  3. Отвово съм сигурен,че Тарантино ще се докаже, ще ни направи на луди от кеф така че да ни размаже! Дай боже с ролята си Брад Пит кариерата си да възстанови, а Марго Роби за пореден път да се отличи! Сам Л. Джаксън отново ще вкара някоя maa faka реплика, а Дженифър Лорънс ще пусне някоя сълза използвайки познатата ни техника. Общо взето с нетърпение чакам този шедьовър, че ще е шедьовър знам, защото Тарантино е ордьовър!

    1. Имаш бъдеще в сценарния екип на „Шоуто на Канала“

    2. А ти имаш бъдеще в тоалетната ако не вземеш един лопедиум и тампони да ти спрат разстройството, че то от цял ден сърфиране в нета на тоалетната чиния накрая затъпяваш и почваш да се заяждаш без причина! Ако лопедиума и тампоните не свършат работа до студиото на шоуто на канала има аптека да си вземеш свещички тва вече няма как да не подейства. Па ако и това не подейства вече на уролог те съветвам да отидеш Гошко!

  4. Дженифър Лоръснс?! Издишате, отрепки, пак ви го казвам. Цялата ви пара е в свирката или по-точно в свирките, които си въртите един на друг, за да чешите его. За пореден път ви хващам в небрежност и неграмотност, а за вкуса ви за кино -няма да говорим.