Светът вече е потопен в манията „Игра на тронове”, но HBO гледат уверено напред в бъдещето с надеждата за нов телевизионен хит. Затова и всички очи са насочени към чудесния „Западен свят”. Ужасно харесахме първи сезон, затова и му посветихме специална видео дискусия и няколко материала, които включват ексклузивно интервю със създателите Джонатан Нолан и Лиса Джой и текст за скрития смисъл зад имената в сериала.

Доскоро не знаехме почти нищо за предстоящия втори сезон, освен краткия ъпдейт, че Талула Райли ще има по-голяма роля. Днес обаче, покрай течащия в момента Comic-Con, бяхме приятно изненадани от официален трейлър, който ни разкрива повече за това, което ни очаква. А от видяното сме настроени за кървава вълна на отмъщение.

Вижте сами:

https://www.youtube.com/watch?v=-IaPV1VkKfs

Уилям (Ед Харис) изглежда повече от доволен. Както и го оставихме в края на първи сезон. По-дълбокото ниво на играта вече е достигнато. Купонът тепърва предстои и ние нямаме търпение да станем свидетели на какво е способна побеснялата Долорес. Парчето „I’ve Gotta Be Me” също чудесно се връзва с темата на новия сезон. Ще ви държим в течение, в случай, че получим нови рекламни материали.

Втори сезон се очаква да се появи по някое време през 2018 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Нещо дразнеща ми идва тази свирепа кръвъожадност изписана на лицето на Долорес.