Отразяваме всяка малка подробност от предстоящата адаптация по „То” на Стивън Кинг, което трябва да говори само по себе си, че в сайта ни има истински фенове на романа (а и почти цялата библиография на автора му). Надяваме се скоро да ви зарадваме с видео дискусия на сходна тема, а междувременно ви предлагаме да видите новия трейлър на „То”, който се появи преди броени минути. Преди това обаче ви предлагаме анотацията към българското издание (което се надяваме скоро да получи нов тираж):

Обещание, дадено преди двайсет и осем години събира отново седем души в Дери, Мейн, където като деца са се борили с едно зло създание, което убива деца. Без да са сигурни, че техният Клуб на неудачниците е успял да го унищожи навремето, седмината се заклеват да се върнат в Дери, ако То пак се появи. Сега отново някой убива деца и потиснатите им спомени от онова лято се връщат, докато се готвят за битка с чудовището, спотайващо се в каналите на Дери.

Ето го и обещания трейлър:

Бяхме мотивирани за филма и преди този трейлър, но вече сме напълно лишени от търпение. Монтажът представлява същински emotional rollercoaster и по малките детайли, като размяната на погледи между Бил и Бевърли, и гипса със задраскано „S“, се усеща колко верен с първоизточника си ще бъде. Допада ни атмосферата в Дери и видяното с „Клубът на неудачниците“, но сме особено доволни от кадрите с Бил Скарсгард в ролята на Пениуайз и се надяваме да изкърти точно толкова, колкото изглежда тук.

Предлагаме ви и един апетитен постер:

It-Poster-SDCC

Режисьор на „То” („It“) е Андрес Мушети („Mama“) по сценарий на Чейс Палмър, Гари Доберман и Кари Фукунага. Сред актьорите са Бил Скарсгард, Джейдън Либерхър, Фин Улфхард, София Лилис, Джак Дилън Грейзър, Уайът Олеф, Чоузен Джейкъбс, Джереми Рей Тайлър, Оуен Тийг, Пип Дуайър, Стюарт Хюз, Стивън Богарт, Ари Коен, Меган Шарпантие, Никълъс Хамилтън, Джаксън Робърт Скот, Джейк Сим, Хавиер Ботет, Логан Томпсън и др.

Пpемиерата е предвидена за 8 септември.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Много CGI по муцунката му има, но изглежда значително по-добре, отколкото в първите тийзъри.

  2. Изглежда обещаващо, както и предните трейлъри, но продължавам да имам драма с тия самоцелни jump scare моменти – дано не пресолят манджата с тях и да наблегнат повече на психологическия и емоционален хорър. Друго, което ме смущава: гласът на Пениуайз леко ми напомни на имитация на Жокера от „Черният рицар“, особено с натъртеното цъкане при „t“ в края на репликата „Take it!“. Сетих се за сцената с Жокера, когато обясняваше на мафиотите, че не е луд, казвайки „No, I’m not!“ и пак по същия начин беше deliver-нато. Може и да си въобразявам де, но със сигурност ме дразни леко това, че клоунът във всички кадри има твърде scary вид. Anyway, очакванията ми все пак са завишени, макар да ме е яд, че костенурката май няма да я има.

    PS На 02:16 мин. има изненадващо cameo от стария Пениуайз.

  3. Предишните трейлъри бяха доста по-яки и по-атмосферични. С този видяхме и прекалено много от клоуна.

  4. Дано не прекалят и не залагат много на Jump scare – сцените,както правят повечето днешни хоръри.Очакванията са доста големи спрямо видяното досега от трейлърите и най-важното е че има доста similar неща спрямо романа и гледа да се придържа към книгата,което може само и единствено да радва 🙂