На снимачната площадка на „Междузвездни войни: Последните джедаи”
На снимачната площадка на „Междузвездни войни: Последните джедаи”

През последните няколко седмици изживяванията ни, свързани с филмовата вселена на „Star Wars”, не бяха никак приятни – ако сте пропуснали, Фил Лорд и Крис Милър бяха уволнени (впоследствие заменени от Рон Хауърд) като режисьори на самостоятелния „Star Wars” филм за младия Хан Соло, а за нас те бяха най-интересният и важен елемент, който захранваше оптимизма ни за проекта, въпреки спорния кастинг и разбираемите притеснения за това да се пипа иконичния образ на Хан. Но сега отново е ред за положителни емоции.

На провеждащото се в момента D23 експо (организирано от официалния фен клуб на Disney), откъдето изскочиха доста любопитни материали и подробности за повечето големи предстоящи филми на „Къщата на мишката”, беше представено и специално монтирано за случая видео зад кулисите на очаквания с огромно нетърпение и изглеждащ изключително обещаващо (и най-важното, различно), предстоящ осми епизод на космическата сага „Междузвездни войни: Последните джедаи”.

Знаем, че доста хора се надяваха на нов по-пълен трейлър (засега сме виждали само един, пък бил той и чудесен тийзър), но позволете да ви уверим, че видеото е страхотно и напълно си заслужава. Но ако все пак си държите на трейлър, не се кахърете, той не е далеч – даже може да ни изненадат още следващата седмица на Comic-Con.

Не знаем за вас, но нас подобни видеа адски много ни радват и успяват да ни надъхат не по-малко от традиционните реклами (спомняме си, че подобен ефект имаше и задкулисния поглед към „Rogue One: История от Междузвездни войни”). Даже, честно казано, ги предпочитаме, защото не ни издават целия филм, а можем да се запознаем и с идеите и мислите на творческия екип, които винаги са интересни.

Като цяло това видео затвърждава убеждението ни (подкрепено от информацията, с която разполагаме, вече споменатия първи трейлър и официалните снимки), че „Междузвездни войни: Последните джедаи” на Райън Джонсън ще бъде нещо различно.

Вижте и няколко character постери.

$ $ (1) $ (2) $ (3) $ (4) $ (5)

Режисьор и сценарист на „Междузвездни войни: Епизод VIII  – Последните джедаи“ („Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi“) е Райън Джонсън („Looper: Убиец във времето“), а в ролите ще видим Дейзи Ридли, Марк Хамил, Адам Драйвър, Джон Бойега, Кари Фишър, Оскар Айзък, Лора Дърн, Лупита Нионг‘о, Донал Глийсън, Антъни Даниълс, Гуендолин Кристи, Анди Съркис, Бенисио дел Торо, Кели Мари Тран, Том Харди, Питър Мейхю, Били Лурд, Франк Оз, Майк Куин и др.

Премиерата на филма е насрочена за 15-ти декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Nice e най-вече това, че продължават да ползват адски много practical ефекти + нов и интересен дизайнерски подход спрямо крийчъри, среда и костюми. Сега остава и сценарият да е як…

  2. това на 2:03 , тренировката на Рей, означава ли, че ще се бие с/у 3-ма…..най вероятно рицари на Рен.
    Щото тренировките за ролята са едно, ама ако няма битка с 3-ма, това ми се струва излишно.