Филип Сиймур Хофман

Резултати за най-новия филм на Пол Томас Андерсън „The Master”, за който вече сме проглушили ушите на всички с какво нетърпение го очакваме – десет дни на екран, 6 милиона и 59 хиляди долара приход и прожекции (засега) само в 5 (пет) салона. Това автоматично води до извода, че (все още) много малко хора са имали възможност да видят майсторското изпълнение на Филип Сиймур Хофман. А междувременно стана ясно, че паралелно с актьорските си ангажименти, той планира да режисира втория си филм.

Хофман ще застане начело на проекта „Ezekiel Moss” – сюжет от времето на Голямата депресия, в който момче от малко градче в Небраска се сприятелява със странен скитник, който твърди, че може да разговаря с мъртвите. Сценарият е дело на Кийт Бунин и фигурира в „черния списък” за 2011 година. Според продуцентката от Mandalay Pictures Кати Шулман, те са „във възторг, че ще се окажат в способните ръце на Хофман, който ще режисира това пленително-готическо изследване на вярата и свръхестественото”.

Историята включва и млада вдовица, майката на 11-годишния младеж, както и промени в живота и съдбите на много хора около тях. За момента не е ясно дали самият Филип Сиймур Хофман ще поеме роля в бъдещия филм, както това се случи в неговия дебют „Jack Goes Boating”. А по едно логично, но крайно несправедливо стечение на обстоятелствата, до момента не сме имали възможност да видим режисьорски спектакъл на Хофман, който отдавна поставя на сцена. Оставаме в очакване с наострени уши и отворени на четири очи за повече подробности по втория му режисьорски кино-проект.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *