Още не сме видели какво е забъркал с „Wonder Wheel”, обаче дядо Уди Алън си действа като по график – и не изостава с подготовката по следващия си проект. Оказва се, че вече си е харесал две „изгряващи звезди” за работа, или инструктиране, или „опитомяване” – наречете го както си искате, той работи с всеки, който е актуален в актьорския снят, а те пък си умират да участват във филм на Уди Алън – затова всички са щастливи, „и вълкът сит, и агнето цяло”.

Според The Tracking Board Ел Фанинг и Тимъти Шаламе (известен и като гадже на щерката на Мадона) са получили предложение за две от трите главни роли в следващия проекто-филм на Алън, за който – съвсем очаквано- не се знае абсолютно нищо, докато не започнат снимките. Много рядко той решава да ангажира двама толкова млади актьори (съответно – на 19 и на 21), но очевидно в случая е замислил нещо, може би по-авантюристично за него и (защо не) насочено към по-млада аудитория… Фанинг вече придоби сериозна популярност с поредица авторски проекти, които са представяни на различни авторитетни фестивали, а Шаламе беше забелязан непосредствено след появата на екран на Сънданския хит „Call Me By Your Name”.

Притаили сме дъх и чакаме да научим какво ще се случи. Без да има конкретна информация в момента, може да се обзаложим, че за да си спази (вътрешния) график, любимият ни Уди Алън ще трябва да се гмурне обратно в снимачен процес още преди да е приключила 2017 година – иначе ще изостане и може да се окаже неготов за фестивалния сезон догодина…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *