В края на миналия месец видяхме първия трейлър на най-новия любопитен проект на Нийл БломкампOats Studios. Продуцентска компания, чиято цел е да произвежда оригинални жанрови късометражни филми, които да се разпространяват безплатно в YouTube и платено в Steam, като идеята е някои от тях в крайна сметка да се превърнат в пълнометражни филми.

Сега получаваме нов трейлър на „Oats Studios Experimental Short Films: Volume 1”, който ни предлага малко по-дълъг и любопитен поглед към съдържанието. Виждаме бая сай-фай хардуер и обилно количество gore, както и много други от характерните за Нийл Бломкамп елементи и похвати. Оглеждайте се и за появата на Сигорни Уивър.

Доста „weird shit” наистина. Харесва ни тази идея и предпочитаме Нийл Бломкамп  да се занимава с този проект, вместо със „spin-off” или продължение на „Сектор 9” за което самият той наскоро заговори, след като стана ясно, че „Пришълецът 5” е „мъртъв”. Както споделихме и миналият път струва ни се добър ход за него се върне малко към корените си и да преосмисли кариерата си, тъй като всеки от големите му филми беше значително по-слаб от предишния.

В очакване сме на дебюта на „Volume 1” и ще споделим при първа възможност.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. На сайта им е качено и първото филмче – Rakka. Изглежда добре след бърз поглед.