Любимата ни разпространителска компания A24 представи нов (относително нетрадиционен) трейлър на предстоящия, изключително обещаващ психологически хорър-трилър „It Comes at Night”, който месец преди официалната си премиера, продължава да жъне положителни отзиви от предварителните си прожекции.

Обикновено вторите реклами са по-дълги и обяснителни спрямо сюжета на филма, но тук случаят е обратен – първият трейлър беше доста по-ясен, докато новият е по-скоро (при липса на по-добра дума) есеистичен, използвайки (според нас успешно) мислите на няколко известни личности и творци на тема параноя, любов, болка и зло.

Важно е да отбележим, че според хората, гледали „It Comes at Night”, рекламната му кампания го представя напълно различно от това, което е в действителност. Не става дума за традиционен хорър, каквито напоследък получават широко разпространение, а по-скоро за нещо в стила на отличния „Вещицата” и предишния филм на режисьора Трей Едуард Шулц – „Krisha”.

Не знаем дали се рекламира като различен филм и до кой е по-близко, но ние държим да го гледаме при всички случаи. И не искаме да прозвучи самонадеяно, но смятаме, че знаем точно какво ни очаква – повече атмосфера, напрежение и психологическа драма, отколкото чудовища, гадости и „jump scare” моменти.

За финал вижте и няколко нови снимки, но преди това си припомнете официалния синопсис.

It Comes at Night” разказва за баща (Джоел Еджъртън), който научава, че злото, което дебне семейството му извън техния дом, е само прелюдия на ужаса, който идва отвътре. Живеейки относително спокойно в къщата си, изолирани от неестествената заплаха, която тероризира света, крехкият домашен ред, който мъжът е изградил с жената и детето си, е поставен на изпитание с пристигането отчаяно младо семейство, което търси убежище. Въпреки най-добрите намерения и на двете семейства, с приближаването на ужаса отвън, параноята и подозрението се покачват и събуждат нещо скрито и чудовищно вътре в бащата, който научава, че защитата на семейството му идва с цената на душата му.

Stanley and Bud Stanley and Bud Stanley and Bud EMcNatt_StanleyBud_August8th_MG_7730.tif Stanley and Bud Stanley and Bud Stanley and Bud Stanley and Bud Stanley and Bud

Режисьор и сценарист на „It Comes at Night” е Трей Едуард Шулц („Krisha”), а в ролите са Джоел Еджъртън, Кармен Еджого, Райли Кийо, Кристофър Абът, Келвин Харисън Джуниър и други.

Премиерата е 9 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *