„TRON: Заветът”

Ето на това викаме чудесна новина. По подобие на миналогодишния „Аватар”, на 8 септември в най-големите български мутиплекси ще бъдат показани ексклузивни кадри от най-очакваното филмово заглавие до края на годината „TRON: Заветът”.

А още по-добрата новина е, че благодарение на „Форум Филм България”, засега ние сме единствената държава, която ще предостави възможност тези прожекции да бъдат посетени не само от журналисти, но и от 600 фенове на продукцията. Ако и вие искате да сте един от тях, ето подробности:

Шанс да гледат първи кадрите от високотехнологичната 3D продукция, ще имат всички фенове, отговорили правилно на въпрос за филма в официалната българска уеб страница www.tron3d.bg. Чрез жребий на 6 септември 2010 г. ще бъдат изтеглени 600 човека от цялата страна, чиито имена ще бъдат обявени в уеб сайта. В кината Cinema City София, Cinema City Пловдив, Арена Гранд Мол Варна, Арена Плевен, Арена Стара Загора и Арена Велико Търново точно в 19:30 ч. на 8 септемри ще бъде излъчен едновременно ексклузивния 3D откъс от филма.

Всеки от изтеглените чрез жребий зрители ще получи покана за двама и шанса да спечели оригинален постер или уникална награда от филма

Наравно с това за първи път може да видите и как ще изглежда българският плакат на филма и да се запознаете с официалния синопсис.

„TRON: Заветът” плакат

Сам Флин (Гарет Хедлънд) е буен, 27-годишен компютърен специалист, преследван от мистериозното изчезване на баща си Кевин Флин (носителят на Оскар и Златен глобус Джеф Бриджис). Някога Кевин е бил известен като водещ в света разработчик на видео игри. Докато Сам разследва странен сигнал, изпратен от стара електронна игра на Флин – сигнал, който може да идва само от баща му, той се озовава заловен в цифровия свят, в който Кевин е в капан от 20 години. С помощта на безстрашния воин Куора (Оливия Уайлд), баща и син се оказват въвлечени в пътуване на живот и смърт през една визуално зашеметяваща кибернетична вселена. Създадена от Кевин, тя е станала толкова развита, колкото той никога не е предполагал. С невероятни превозни средства, оръжия, пейзажи и един безмилостен престъпник, който няма да се спре пред нищо, за да предотврати тяхното бягство.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Приятно е да гледаш как пред очите ти се променят технологиите и как твоите деца ще имат по-големи шансове и по-качествен напредък. Тези филми граничат с необятния космос, защото възможностите на техниката са огромни.

  2. Нененененене! Не можаха ли да го направят барем десетина дена по-рано бе, ***** му! Приятно гледане, да кажете как е 🙂