войната-за-планетата-на-майму

All of human history has led to this moment!

Накратко, може и да видяхме „финален трейлър” на „Войната за планетата на маймуните“, но, както и всяка една друга рекламна кампания на голям филм от последните години, и тази на филма на Мат Рийвс продължава с купища допълнителни материали. Последните новости в случая са два телевизионни спота и един постер, който, ако трябва да сме честни, се появи преди седмица, но чак сега успяваме да го отбележим.

С мнението ни за „Войната за планетата на маймуните“ и за предишните му реклами, може да се запознаете в новините ни до момента, а паралелно с това може да откриете и ревютата ни за предишните два филма „Възхода на планетата на маймуните” и „Зората на планетата на маймуните”.

За финал си припомнете официалния синопсис на „Войната за планетата на маймуните“, а след него вижте и новият плакат.

Във „Войната за планетата на маймуните”, третата част от франчайза, който беше приет от критиката с отлични отзиви, Цезар и неговите маймуни са принудени да влязат в смъртоносен конфликт с армията на хората, предвождани от безскрупулния Полковник (Уди Харелсън). След като маймуните понасят невъобразими загуби, Цезар отваря вратата за мрачните си инстинкти и започва своя митичен път на отмъщение. Когато пътят им най-накрая се пресича, Цезар и Полковникът се срещат в епична битка, която ще определи развитието на двата вида и бъдещето на планетата.

плакат

Режисьор на „Войната за планетата на маймуните” („War For The Planet Of The Apes“) е Мат Рийвс („Чудовищно“), а в ролите ще влязат Анди Съркис, Уди Харелсън, Джуди Гриър, Стийв Зан, Тай Олсън, Макс Лойд-Джоунс, Алекс Паунович, Сара Канинг, Тери Нотъри, Карин Конъвал, Чад Рук и други.

Премиерата е 14 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Единствената сериозна надежда това лято да видим наистина качествен блокбастър.

  2. Най-добрият блокбастър за 2017 година до този момент ! Той дори е и култов ! Най вече заради Хендрикс и Хей Джо !