Въпреки че концепцията за охлюв, който развива сериозни скорости, ни се струваше най-малкото любопитна, в началото не бяхме съвсем сигурни за идеята той да се състезава с истински коли (не с други охлюви) на Indy 500, а точно това е сюжетът на най-новата анимация на DreamWorks „Turbo”. В последствие обаче видяхме първия тийзър и кажи-речи се влюбихме в нашия нетипичен герой, охлюва Турбо, и историята престана да ни се вижда нелепа.

Единственото, което продължи да ни „тормози”, беше въпросът как точно Турбо от наивен мечтател и ентусиаст, чиято максимална скорост е нещо от порядъка на две педи за лунен месец, се превръща в състезателя, способен да си съперничи с най-бързите коли на планетата. Е, двата най-нови трейлъра дават отговор на този въпрос и разкриват още малко допълнителна информация около сюжета. Вижте.

Не знаем за вас, но на нас трейлърите ни изглеждат супер сладурски и ни се струва, че покрай най-малките, които със сигурност ще откАчат по Турбо, и по-големите също ще се позабавляват.

Очевидно е, че развлечението ще е основната цел на филма и едва ли ще се гонят някакви „Pixar”-ски сюжетни и повествователни висоти, но както е видно в трейлърите, няма да ни се разминат няколко важни поуки за силата на приятелството и за това какво е необходимо, за да успееш.
Вижте и най-новия плакат.

Turbo - плакат

Режисьор на „Turbo” е Дейвид Сорен , а в оригинал ролите озвучават Райън Рейнолдс, Пол Джамати, Майкъл Пеня, Луис Гусман, Бил Хейдър, Ричард Дженкинс, Мишел Родригес, Мая Рудолф, Бен Шуорц, Snoop Dogg и Самюъл Л. Джаксън.

Премиерата е 19 юли 2013 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Самият Турбо кърти! 🙂
    И ме кефи как че получава „супергеройската“ си сила. Добре че ни изпльоскаха нещо от рода на как става шампион само с упорит труд и без никакви химични „помагала“. 🙂