Дойде време да кажем „Най-после!” Появи се трейлър на „Колите 3”, в който има надпревара, напрежение и… „фръцкане” на рисувани герои колкото ти душа иска, плюс опити за бъзици и словесни каламбури.

Както се провиква съвършеният състезател от ново поколение Джаксън Сторм (дадоха ни да чуем най-накрая Арми Хамър) – „Enjoy your retirement!” – и ние съвсем закономерно може да се разположим с големия пакет пуканки между малчуганите в киното, за да проследим високоскоростните обиколки, в които старият ни познайник МакКуин Светкавицата (сякаш) леееко… изостава?!

Спецовете отвъд Голямата вода все още се чудят и маят за кого е предназначено това поредно продължение – дечурлигите, които си умираха за количките МакКуин преди десетилетие, вече си имат гаджета, пък мина и доста време след „шпионското” продължение на историята в „Колите 2”. Ако нямат отговор на този въпрос или са елементарно тъпи, или се правят нарочно! И за най-непросветения в кинобизнеса е ясно, че като си откриеш кокошка със златни яйца, трябва да си я къткаш докато снася! Може да се обзаложим, че „Колите 3” ще бъде гледан от целокупното народонаселение, което вече е проследило сапунения сериал „Бързи и яростни” – и този път ще имат оправдание да се появят на кино със синовете си.

За разсеялите се – припомняме синопсис и известните ТТ данни на филма:

В „Колите 3”, засенчен от ново поколение мълниеносно-бързи състезатели, легендарният МакКуин Светкавицата (Оуен Уилсън) е изваден от спорта, който обича. За да се върне обратно в играта, той ще се нуждае от помощта на нетърпелив млад техник на име Крус Рамирес (Кристела Алонзо), която има собствен план за победа, както и от мъничко вдъхновение от страна на починалия Док Хъдсън. МакКуин ще трябва да докаже, че още нищо не е приключило за #95, и ще тества шампионското си сърце на поредното голямо състезание срещу новия си съперник Джаксън Сторм (Арми Хамър)…

cars_three_ver7_xlg cars_three_ver6_xlg cars_three_ver5 cars_three_ver4 cars_three_ver8_xlg

cars_three_ver9_xlg

Колите 3” („Cars 3”) е дебют за Брайън Фий, продуцент е Кевин Реер („A Bug’s Life”). Ролите в оригинал озвучават Оуен Уилсън, Лари „the Cable Guy”, Арми Хамър, Кристела Алонзо, Бони Хънт, Чийч Марин, Джейсън Пейс, Хосе Премоле, Пол Дули, Катрин Хелмънд, Тони Шалуб и други.

Премиерата е 16 юни 2017. Пак ще промрънкаме за не-дублирана версия на филма, пък дано „хване дикиш”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *