Все още не сме догледали „Iron Fist”, но не защото ни е тъп (из нета му се носи славата на първото разочарование в разработваната от Netflix телевизионна част от вселената на Marvel), а защото не можем да сварим с времето. Надяваме се обаче да успеем до 18 август, когато е премиерата на „The Defenders”, обединяващ всички герои, които имаха самостоятелни сериали до този момент – Мат Мърдок („Daredevil”), Джесика Джоунс („Jessica Jones”), Люк Кейдж („Luke Cage”) и Дани Ранд („Iron Fist”).

По същество: вече сме виждали снимки и тийзъри на „The Defenders”, но вчера Netflix разпространиха първия трейлър и можем да придобием много по-добра представа за атмосферата, динамиката между героите, за какво и с кого се борят и като цяло за това, което ни очаква. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=4h3m7B4v6Zc

Без изненади, „The Defenders” изглежда точно както и другите Marvel сериали на Netflix. Надяваме се само да е по-близък до „Daredevil” и „Jessica Jones”, отколкото до „Luke Cage” и „Iron Fist”. Най-големият ни дразнител (в положителния смисъл на думата) тук е Сигорни Уивър, която влиза в ролята на злодея Александра. Нямаме търпение да я видим в действие.

Ето и постничкия официален синопсис, който предлагат Netflix:

The Defenders” следва Мат Мърдок (Чарли Кокс), Джесика Джоунс (Кристен Ритър), Люк Кейдж (Майк Колтър) и Дани Ранд (Фин Джоунс). Квартет от необикновени герои с една обща цел – да спасят Ню Йорк. Това е историята на четири самотни фигури, натоварени със своите собствени проблеми, които разбират, че могат да бъдат по-силни, когато са заедно.

За финал може да видите два тийзъра (единият загатващ завръщането на Електра, която видяхме в трейлъра), няколко нови снимки, един чудесен постер и един банер.

defenders_05-20170504 defenders_07-20170504 defenders_08-20170504 defenders_09-20170504 c9pz-sgvyaap334 defenders_10-20170504

Освен изпълняващите титулярните герои Чарли Кокс, Кристен Ритър, Майк Колтър и Дани Ранд, в останалите ролите в „The Defenders” ще видим още, споменатата Сигорни Уивър, Елъди Йънг, Скот Глен, Елдън Хенсън, Дебора Ан Уол, Кери_ан Мос, Рейчъл Тайлър, Ика Дарвил, Симон Мисик и Джесика Хенуик.

Премиерата е на 18 август по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

    1. мисля че ще участва, няма е постоянно но ще участва

    2. Дано го мернем, но по-скоро очаквам в/у героя да има фокус в самостоятелния „Пънишър“, който снимат в момента.

  1. не съм догледал Джесика, не съм почвал Люк Кейдж и Юмрука, ама съм ного фен на Дердевъл, и на Пунишър версията от Дердевъл.
    Явно ще трябва да наваксам , а ме чакат и 5-ти и 6-ти сезон на „Троновете“…… нема време

  2. Дано до август наваксам с предните, че съм изпуснал сума ти епизоди.

  3. Двата Дявола са супер, Джесика Джоунс е различен, но интересен. Люк Кейдж е също забавен и с яка музика. Iron Fist беше добре, но по-слаб от другите заради лошата бойна хореография.