Вероятно знаете (ние сме се постарали да сте в течение), че творческият екип на една от най-обичаните романтични комедии от последните години – „Наистина любов“ („Love Actually“), реши да се събере с благотворителна цел за Comic Relief и тяхната популярна инициатива „Red Nose Day“ и да разкаже какво се е случило с познатите ни герои, 14 години след събитията във филма. Резултатът е 16-минутна късометражка, озаглавена „Red Nose Day Actually”, която вече може да гледате онлайн.

Преди да я видите, само искаме да припомним, че режисьорът Ричард Къртис и повечето звезди от „Наистина любов“ се завръщат, в това число Хю Грант, Колин Фърт, Лиъм Нийсън, Кира Найтли, Андрю Линкълн, Бил Най, Чуител Еджиофор, Мартин МакКътчън, Томас Броуди Сангстър, Лусия Монис и Роуън Аткинсън, като изключение правят Алън Рикман, който почина в началото на миналата година, и Ема Томпсън, която играеше съпругата му във филма (коментарът на Томпсън по темата може да видите тук).

А сега, ето го и „Red Nose Day Actually”:

https://www.youtube.com/watch?v=–oXHLZU6UE

Понеже времето ни е кът, налага се да напишем тази новина, без да сме изгледали цялото видео, затова не можем да изкажем мнение за него. Ще се радваме вие да споделите вашето. Само не забравяйте, че става дума за кратка закачка с благотворителна цел, а не за класическо самоцелно продължение на успешен хит. Имаме рядък случай, в който филм, направен само за да ни вземе парите, може да бъде нещо положително.

Още веднъж, ще се радваме да чуем вашите коментари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *