Наистина любов“ („Love Actually“) е една от най-добрите и най-обичани романтични комедии не само в британското кино, но и въобще, и затова решихме да представим тази новина и да зарадваме многото фенове на филма, въпреки че става дума за доста нетипично продължение – 10-минутна късометражка, заснета с благотворителна цел за Comic Relief. Изключително популярната им инициатива „Red Nose Day“ тази година беше в петък, 24 май, във Великобритания и представи изключително симпатичния трейлър, който предизвика лека вълна от носталгия у нас. Вижте го, а след това прочетете и повече за самото филмче „Red Nose Day Actually“, чиято премиера е планирана за американския Red Nose Day в края на май.

https://www.youtube.com/watch?v=MK4o8gLKm4U

Един от основателите на Comic Relief е самият режисьор и сценарист на „Наистина любовРичард Къртис, който споделя следното:

През годините се забавлявах с „Red Nose Day specials“ на тв-проекти, по които съм работил – „Черното влечуго“ и „Мистър Бийн“ например. Стори ми се забавна идея тази година да направим скеч по някой от филмите ми, защото Red Nose Day вече го има и в Англия, и в Америка. Никога не бих си позволил да напиша продължение на „Наистина любов“, но реших, че ще е забавно да снимаме 10 минути и да видим какво правят всички. Кой е остарял най-добре? Това е големият въпрос. Дали наистина е толкова очевидно Лиъм? Бяхме много щастливи и благодарни, че толкова голяма част от актьорите можеха да участват. Определено беше носталгичен момент да се съберем всички и да се върнем към героите отпреди 14 години. Надяваме се да сме направили нещо забавно – в духа на оригиналния филм и на Red Nose Day. Надяваме се да съберем много зрители и много пари.

Както виждате в трейлъра и на снимките, повечето звезди от оригиналния филм ще се завърнат – Хю Грант, Колин Фърт, Лиъм Нийсън, Кира Найтли, Андрю Линкълн, Бил Най, Чуител Еджиофор, Мартин МакКътчън, Томас Броуди Сангстър, Лусия Монис и Роуън Аткинсън. Но има и две изключения – Алън Рикман, който почина в началото на миналата година, и Ема Томпсън, която играеше съпругата му във филма. Ето какво сподели Томпсън неотдавна:

Ричард ми писа и каза „Скъпа, не можем да напишем нищо за теб заради Алън“. Аз отговорих „Разбира се, би било прекалено тъжно“. Прекалено скоро е. Така е по-добре, защото става дума за Comic Relief, а няма много комедия в загубата на близкия ни приятел преди малко повече от година. Разсъждавахме, разсъждавахме, но не изглеждаше правилно. Това беше най-доброто решение.

Краткото продължение на „Наистина любов“ („Love Actually“) ще бъде излъчено по ВВС на 24 май и по NBC на 25 май, а ако се появи онлайн, ще се постараем да ви го представим с някоя бърза новина. Ако искате да научите повече за Red Nose Day в САЩ, посете официалния им сайт, а повече информация за Comic Relief може да намерите тук.

loveactually2-mccutcheon-curtis-grant loveactually2-hughgrant1 loveactually2-martinemccutcheon-monitor loveactually2-hughgrant2 loveactually2-liamneeson-thomasbrodiesangster loveactually2-neeson-brodiesangster-bench loveactually2-neeson-brodiesangster-bench2 loveactually2-curtis-rowanatkinson loveactually2-rowanatkinson-register C6E14c8WQAEdzqq C6Vvw0ZWcAA-kv_

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *