Докато нетърпеливо очакваме трети сезон на „Фарго“ и следим за подробности около втори сезон на доста успешния „American Crime Story”, от Hulu разпространиха трейлър на новия си сериал „Dimension 404”. Още в началото на трейлъра Патън Осуалд съобщава, че „това ще смуче“, но от видяното оставаме с впечатлението, че самопренебрежението по-скоро ще работи в полза на сатиричния тон на сериала.

Запознайте се със синопсиса:

В най-тъмните дълбини на киберпространството се крие друг свят. Изгубено измерение, дом на невиждани чудеса, неописуеми ужаси и неразказани истории. „Dimension 404” е научно-фантастична антология, която изследва чудесата – и ужасите – на дигиталната ера, в която живеем. От свирепа хорър-комедия до въздействащо екшън-приключение, всеки епизод разказва странна и дива научнофантастична история, където обратът на финала е само началото.

И вижте за какво става въпрос:

Изглежда, подобно на любимия „Black Mirror”, който изникна неколкократно в съзнанието ни, „Dimension 404” ще се фокусира върху разказването на сюжети, гравитиращи и осмиващи технократското ни общество. Несъмнено ще отделим време на сериала и като цяло сме доволни, че телевизионните антологии все още намират своето място под слънцето.

И докато класики в „жанра“, каквито са „Зоната на здрача“ и „Разкази от криптата“, разказват нова история с различни герои във всеки следващ епизод, днес нещата седят малко по-различно. Сериали като „American Horror Story”, например, изменят формата, разтягайки даден сюжет по протежението на цял сезон и капсулирайки го като самостоятелна история. По всичко изглежда, че от Hulu ще се придържат към стария формат, като тонът сякаш ще е по-лек и забавен от този на „Black Mirror”.

Актьорският състав включва Патън Осуалд, Леа Мишел, Джоел МакХейл, Сара Хайланд, Меган Мълали и Уилям Бъкли, като талантите им ще са част от различни епизоди.

Първият епизод на „Dimension 404” ще дебютира на платформата на Hulu на 4 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Всеки епизод трябва да върви с джойнт, и може и да придобие смисъл