След няколко филма с различен, да не кажем скромен успех и опит в телевизионни проекти, Том МакКарти застана под светлината на прожекторите със „Спотлайт” – с „Оскар” за най-добър филм и за най-добър оригинален сценарий. Впоследствие той продължи да действа непредвидимо – режисира два епизода от тийнейджърската драма „13 Reasons Why” на Netflix, хвърли поглед и (вероятно) пренаписа сценария на предстоящия филм „Кристофър Робин” на Disney, а преди няколко дни беше обявено, че „Къщата на Мишката” го е ангажирала за още един, изненадващ проект.

The Hollywood Reporter съобщават, че МакКарти ще работи по детския филм „Тими Провала” („Timmy Failure“) – екранизация на книжките с картинки на Стефан Пастис, който ще работи по сценария наравно с Макарти. Поредицата книжки разказва за един 11 годишен хлапак, който ръководи детективска агенция заедно със своя партньор, въображаема полярна мечка, и се забърква в най-различни приключения. Представяме си как Том МакКарти ще подготви нещо като филм-ноар, подходящ за деца!

Все още няма начална дата, нито са известни други подробности, но предполагаме, че скоро ще попълним липсващите парчета информация от общия пъзел. Stay tuned!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *