Покрай „извънземния хайп”, който ни беше обхванал за „Прометей” на Ридли Скот,  поглъщахме и отразявахме с религиозна плам абсолютно всяка частичка от рекламната кампания на филма, което се оказа нож с две остриета, тъй като според нас (а и по всеобщо мнение) от студиото прекалиха с количеството и ни бяха спойлнати доста ключови моменти от сюжета.

Така като гледаме, същото нещо (и количеството, и отразяването) се очертава и за предстоящото продължение „Пришълецът: Завет”, така че оттук насетне възнамеряваме да бъдем по-внимателни по отношение на рекламите. Може да разчитате да отразяваме всичко (доколкото е възможно, разбира се), но много внимателно ще избираме какво да гледаме. Тоест, не очаквайте коментари на това, което представяме, освен ако не става дума за нещо специално.

А това, което представяме в момента, са три телевизионни спота, за които чуваме, че предлагат един-два невиждани досега кадъра. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=lNgzx_IbMqw

Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде, с „Пришълецът: Завет” – нова част от „Alien” франчайза. На път към планета в далечния край на галактиката, екипажът на колонизаторския кораб „Covenant” открива място, за което смятат, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят. Когато попадат на заплаха, надхвърляща въображението им, те трябва да опитат отчаяно бягство.

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Били Кръдъп, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *