Робърт Патинсън в „The Lost City Of Z“.
Робърт Патинсън в „The Lost City Of Z“.

Докато сме в натърпеливо очакване на „The Lost City Of Z“ на Джеймс Грей, получаваме новини от звездите, които в момента промотират филма. Тъй като много ни харесва в каква посока зави кариерата на Робърт Патинсън, следим с интерес всеки нов проект, в който актьора реши да участва. Особено когато е намесен и интересен режисьор.

Вчера стана ясно, че Патинсън ще участва в следващия филм на Антонио Кампос („Christine”).Ето какво сподели актьорът в интервю за Collider:

Работата е там, че той (Кампос) всъщност ме искаше за друга роля, но аз му казах: „Не, това е ролята!“. Става дума за абсолютния дегенерат (смее се).

На нас ни звучи чудесно. Патинсън отдавна е доказал, че е способен да пресъздаде разнолики образи. От разглезен милионер в лимозина в „Cosmopolis” на Дейвид Кронънбърг, до бавноразвиващ се обирджия в „The Rover” (което смятаме е най-добрата му роля до момента). Ролята на дегенерат изглежда като отлично попълнение в списъка. Ще следим с интерес развитието на проекта и при наличието на снимки/трейлъри, ще ви информираме веднага.

Надяваме се и „High Life” на Клер Дени също да се случи, защото изглежда повече от обещаващо.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Патито е голям, почти вече сме му забравили „оная“ роля, ама за пари какви ли не срамни работи прави човек… 😀