Ако сте се чудили кога ще видите новата, поредна брадва на Никълъс Кейдж, който през изминалата година достигна нови неподозирани нива на посредственост с „Trespass”, „Justice” и тоталната изцепка „Призрачен ездач 2”, отговорът е 14 септември.

Тогава е премиерата на „Stolen” (познат доскоро като „Medallion”), където той влиза в ролята на бивш крадец, който е принуден да открадне 10 милиона за 12 часа, за да спаси отвлечената от бившия му партньор дъщеря.

Ако си мислите, че ви звучи клиширано и тъпо, вижте трейлъра.

Общо взето, няма нужда от коментар, но трябва да кажем, че ни е трудно да повярваме, но в този трейлър има няколко неща, които са по-лоши от изпълнението на Никълъс Кейдж: Джош Лукас, който се е направил на нещо средно между Жокера и ранния Кейдж, и просто безобразният и съсипващ глас зад кадър.

Не всичко обаче е “doom and gloom”, в трейлъра има един-два интересни момента и ни се струва, че цялостният тон не е много сериозен, което за подобни филми е от изключително значение.

Режисьор на „Stolen” е Саймън Уест, който е намерил време да режисира филма преди да се захване с „Непобедимите 2”, а в ролите освен Никълъс Кейдж и Джош Лукас са Малин Акерман, Сами Гейл, Дани Хюстън, М. С. Гейни и др.

Премиерата е 14 септември.

Stolen - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 Comments

  1. Постера е меко казано СМЕШЕН! Забавно е и едновременно с това някак си тъжно, че Кейдж падна на нивото на Ван Дам и Сегал и в момента всяка година вади филми с един и същ сюжет. Човека е милионер – ЗАЩО въобще го прави??? Ако каже, че е от любов към киното ще му се изсмея. Тоя трейлър с озвучение тип екшъните от 90-те не е абсолютно нищо ново. За 2 минути ни разказаха целия филм и показаха най-добрите сцени … Нищо чудно, че са му отправили покана за The Expendables 3 😀

  2. Всъщност милионер е доста силно казано … по-скоро задлъжнял с милиони 🙂 🙂 🙂 Това е и причината да е толкова продуктивен на бози. Аз лично не се съмнявам, че ще мине време и ще се върне към най-добрите си изпълнения, защото смятам, че е изключителен актьор.

  3. Никалъс Кейдж – изключителен актьор? Хахахахаха. Ти май не мисш.

  4. А ти май не можеш да пишеш.
    Не е нужна сериозна мисъл за да оцениш таланта на Кейдж в „Birdy“, „Wild at Heart“, „Raising Arizona“, „Kiss of Death“, „Leaving Las Vegas“ (Оскар), „Adaptation“ (номинация) …. че и във „Face Off“ ако щеш !!!

  5. Напълно съгласен съм с MadMax! Лице Назаем е най-добрият екшън правен някога (навеждам се, за да избегна хвърчащите предмети към мен) !!! Лично мое мнение де.
    Точно за това ме е яд на Кейдж – има много талант и присъствие на екрана и го е доказвал в много филми. Просто последните години клони все надолу горкия.

  6. „Пилето“ и „Лице назаем“ са ми любими. Очевидно си зависи не само от актьора, а и от това, как режисьора го е понатиснал, за да изцеди максимално от това което е възможно. В крайна сметка и още куп човеци седят зад един филм… 😉 Може вече да е неуправляем и добрите режисьори да не го искат, а останалите – толкова си и могат… 😉

  7. Aбсолютно съм съгласен с MadMax. Това са и най-добрите му роли – повече от достатъчно. Жалко че се превърна в такава катастрофална шега. Направо не мога да повярвам как няма поне пет филма, направени у нас.

  8. По повод това, което спомена Тихомир (Tito), че е нужно режисьорът да понатисне Никълъс Кейдж за да изкара резултати – аз лично не вярвам това е някакъв фактор. Мисля си, че Кейдж сам разбира потенциала на филма и се напъва според нуждите.
    Въпросът е защо продължава с бозите и отговорът според мен се корени в пословичната му склонност към прахосничество. Не съм сигурен в размера на неговата задлъжнялост, но ако не се лъжа по едно време беше почти пред фалит и то със доста сериозни дългове.
    А за да разбере човек защо се снима в подобни тъпотии, просто трябва да проследят хонорарите му за тях:
    National Treasure (2004) $20,000,000, Gone in Sixty Seconds (2000) $20,000,000, The Sorcerer’s Apprentice (2010) $12,000,000, Seeking Justice (2011) $12,000,000, Drive Angry 3D (2011) $6,000,000, Trespass (2011) $7,000,000, Ghost Rider 2 (2012) $7,500,000 ….. докато за съвсем друга категория филми, нещата са съвсем различни: Adaptation. (2002) $2,000,000, Leaving Las Vegas (1995) $240,000 …. и т.н.
    Vladi наистина е странно как не е снимал до този момент поне няколко филма тук, но пък не съм сигурен, че Румъния, където снима най-дебилния си филм Ghost Rider 2, е по-класна дестинация от една България 🙂
    В крайна сметка като му гледам бъдещите проекти, очевидно ще продължи с тъпизмите докато не реши, че е стигнал дъното … дано не е прекалено късно само 🙁 Но пък винаги има резервен вариант Тарантино да го извади от калта, както направи едно време с Траволта 🙂

  9. Вие сте най-големите балъчета. Тито го е доказал практично, за другите съм също сигурен, просто не съм видял. Кейдж е може би най-бездарният мейнстрийм актьор на планетата, и той не си избира потенциала, той просто не може нищо. Това е факт, вашата слепота е друг въпрос. Това е като да кажеш, че Киану Рийвс прави много добра роля в Адвокат на дявола. Хахахаха. Във всичките филми, които сте изброили, Кейдж отново е най-бездарният, просто самите филми са малко по-добри от стандартните му глупости, та е леко вървежен там, нищо, че е пак най-смотания. А ролите му там са заради чичо, навремето, преди 180 години, когато и чичо беше фактор, макар че самият Кейдж твърди, че чичо не е изиграл никаква роля и затова си сменя името, ама на тия балъшки холивудски схеми се връзват само Титовци. Всичките сцени, които изискват актьоркса игра, специално в Диво сърце, са тотален фейл, а Линч принципно е режисьор, който умее да изстисква. Ноооо….договори, договори, договори, студия. В Лице назаем, онази сцена с куфеенето е един изключителен пример как не се играе пред камера, какво остава за другите му филми. Или за тая фъшкия на Херцог, където той се опита да изиграе надрусан. Хахахаха. Изобщо гледайте повече филми и актьори, пуснете си един Даниел Дей Луис, някъде, каквото и да е, и така направете леко сравнение с изключителния Никалъс Кейдж.

  10. :):):) Бехеровка 🙂 наздраве човек 🙂
    Има една съществена разлика между Даниел Дей Луис и Ник Кейдж … първият е еталон за професионализъм и никога не е поставял под съмнение качествата си. Глупаво е да се сравняват. Мненията за качествата на Кейдж са чисто субективни … аз лично не съм съгласен с твърдението, че изпълненията са му тотален фейл, но всеки си има право на мнение … пък било то грешно 🙂

  11. @Бехеровка,
    Сега нещо за чичо ми ли намекваш, а?

    @MadMax
    Как така, отхвърли с лека ръка режисурата? Че това ако не е най-важния фактор, здраве му кажи. Бих допуснал, че това важи за някои от по-добрите актьори, но останалите не могат да карат по инерция. Обаче, се получава така, че и режисьори и актьори в много случаи карат по инерция и тогава няма какво да ги спаси. 🙂 🙂 🙂

  12. @Tito
    О, не. В никакъв случай не отхвърлям режисурата като фактор. Просто Кейдж има достатъчно богат опит и не е някой 20 годишен хлапак на който да му се показва какво да прави. Иначе мене и Скорсезе да ме хване резултатът ще си остане плачевен 🙂 🙂 🙂

  13. @MadMax
    Че има опит има – след толкова филми се е сблъсквал с различни ситуации и проблеми. А и както играе предимно главни роли също трябва да значи, че има опит. Но пак работата на режисьора е да го хване и да направи нещо ново от него. Все пак говорим за кино а не за сапунка, където актьорите ги взимат точно според „богатият“ им опит и очакват да направят точно това, което могат – да си научат репликите и да си ги кажат когато дойде момента.
    За мен най-добрите роли са, когато актьора направи нещо различно от всичко останало до сега, а не играе просто себе си в по-различни от живота ситуации. 🙂

  14. Току що изгледах филма …. ЕДВАМ … и смея да твърдя, че опасенията ми се оказаха правилни. Наистина положението е много зле. Взели са 3 изтъркани сюжетни линии: отвличането на близък/отмъщението, което ще последва, банков обир, който се прецаква и пича скрива парите и естествено главният герой трябва да направи Х неща за У време. Простооооооооо….Холивуд се е изчерпал тотално. Не мога да повярвам, че Саймън Уест се е навил да снима тая боза. Явно кризата наистина удря яко не само в България … или просто някои хора си живеят в 90-те и не им се излиза от там. И на мен този период ми е любимия ама такива сюжети и дупки в тях направо не са за мислене, какво остава за гледане. Поредния филм в резюмето на Кейдж и поредното разочарование за зрителя….