джейсън момоа
Конан в ролята на Дрого в ролята на Аквамен в „The Bad Batch“

Първият трейлър на „The Bad Batch“ ни се стори любопитен, без непременно да е впечатляващ. Сега можем да се насладим на втори, който допълнително ни запознава със съдържанието на странния пост-апокалиптичен филм, но не очаквайте и от него някакви уникални кинематографични чудеса, а по-скоро интересен поглед към един и без това болезнено изцеден поджанр:

Както един от показаните цитати подсказва, „The Bad Batch“ се очертава като симпатичен пастиш, миксиращ добре познати неща, колаж с находчив монтаж, звуково оформление, музика и визия, в който прозира духа на независимото кино в почти чист вид. Едва ли продукцията ще преобърне представите ни за естетика и съдържание, но определено имаме желание да изгледаме заглавието и си мислим, че – въпреки смесените отзиви – най-вероятно ще ни допадне.

Режисьор на „The Bad Batch“ е Ана Лили Амирпур („A Girl Walks Home Alone at Night“), а в ролите ще видим Джейсън Момоа, Суки Уотърхаус, Диего Луна, Йолонда Рос, Киану Рийвс, Джовани Рибизи, Джим Кери и Е. Р. Руис.

В САЩ проектът ще стартира из кината на 23-ти юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Дано го дават на големия екран и в България, да го видим тоя кикипръч как ше отвърне на удара,че за последно го гледах чак в Game of thrones, кат ги направи на луди ония погани. Иначе филмчето си изглежда доста колоритно с щипка трилър и супена лъжица екшън. Чакаме го с нетърпение да ни отвее!

    1. За съжаление май си прав UZUMAKI,но според мен ще го дават в Нагасаки.Ако намина там може и да хвърля едно око, но уви започвам даже да се чудя защо, в наща родина вече не дават свясно кино, а само Холивудско пиво…

    2. Малко прибързано съм песимист, може пък на някой фестивал да го мернем, кой знае…