Любовта ни към Скарлет Йохансон е всеизвестна, както и към образа на Черната вдовица в MCU (отричаме едното да е следствие на другото), и едва ли е изненадващо за някого, че сме нетърпеливи най-накрая да видим на голям екран дългоочаквания солов филм за Наташа Романоф  „Черната вдовица“. Има обаче още една причина да споменаваме „всеизвестността“ на тези факти и това е, за да отбележим специално, че неслучайно точно ние имаме възможност да представим ексклузивно в родното интернет пространство локализираните версии на няколко рекламни материали от филма.

Това, което предлагаме на вниманието ви, са поредица плакати с основните действащи лица в „Черната вдовица“, както и кратък фийчърет, в който Скарлет Йохансон акцентира върху важни моменти от биографията на Наташа Романоф. Актрисата поставя въпроса, всъщност колко добре познаваме Романоф и загатва, че предстоящият филм ще има с какво да ни изненада от гледна точка на развитието на героинята (или по-скоро в допълнителното ѝ изграждане и превръщането ѝ в по-пълнокръвен образ).

Първо, Скарлет е прекрасна и второ, damn straight we’ve been waiting for this. Даже прекалено много чакахме, но това е друга тема. А сега, преди да видите и споменатите плакати ви припомняме официалния синопсис на филма:

Действието „Черната вдовица“ се развива малко след събитията от „Първият отмъстител: Войната на героите“, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица. Докато бяга от закона, Наташа Романоф, която може би за първи път в живота си е оставена да действа свободно и сама да взима решения за съдбата си, трябва да се изправи срещу демоните от мрачното си минало и влиза в сблъсък с един от най-опасните си противници – енигматичния Таскмастър.

BLUEB_008E_G_BUL-BG_70x100_1

BLUEB_008E_G_BUL-BG_70x100_2 BLUEB_008E_G_BUL-BG_70x100_3 BLUEB_008E_G_BUL-BG_70x100_4 BLUEB_008E_G_BUL-BG_70x100_5 BLUEB_008E_G_BUL-BG_70x100_6

Режисьор на „Черната вдовица“ („Black Widow“) е Кейт Шортланд („Lore“, „Berlin Syndrome“), по сценарий на Джак Шейфър („Мошенички от класа“) и Нед Бенсън („The Disappearance of Eleanor Rigby“). В главните роли са Скарлет Йохансон, Дейвид Харбър, Флорънс Пю, Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенли и др.

Българската премиера на филма е 9 юли в кината на 3D и IMAX 3D

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Скарлет е супермацка, но тази любов по онеправданите и потиснатите от злото Бяло човечество….ни я рЪзбирЪм!