Вече видяхме доста реклами на предстоящия „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар”, но като че ли от Disney успяват да не издадат прекалено много от филма, както се случва с кампаниите на повечето големи заглавия през последните години. Не „прекалено много” обаче не означава нищо. Това, което ни беше спойлнато, са няколко изненадващи появи – първо на Орландо Блум, а сега и на Кийра Найтли. Вярно, че не е голяма трагедия, тъй като имената им присъстваха в официалния актьорски състав, но все пак можеха да не ги показват.

И като казахме показват, най-новият международен трейлър от Япония (да, има глас зад кадър, но не е толкова забавен, колкото обикновено) ни разкрива няколко допълнителни кадри и сцени с Джак Спароу и ако не се лъжем, за първи път виждаме Тризъбеца на Посейдон, в който (според официалния синопсис) се крие единствената надежда на Джак Спароу да спре лошия капитан Салазар. Заедно с трейлъра получаваме и един нов телевизионен спот. Вижте ги.

https://www.youtube.com/watch?v=f6B7jIHIBaY

В допълнение към горните видеа получаваме и две нови поредици международни character постери. Запознайте с тях, веднага след като си припомните споменатия по-горе официален синопсис:

Потопен в изцяло ново приключение, злочестият капитан Джак Спароу (Джони Деп) открива, че ветровете на нещастието могат да духат дори още по-силно, когато смъртоносните призрачни пирати, предвождани от стария му враг, ужасяващия капитан Салазар (Хавиер Бардем), са избягали от Триъгълника на дявола, с намерение да убият всички пирати в морето… включително и него. Единствената надежда на капитан Джак е да открие тризъбеца на Посейдон – артефакт, който дава на своя притежател пълен контрол над всички морета.

potc5-poster-20170419 pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver13 pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver12 pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver14 pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver15 pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver16 pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver17 pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver18 pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver19 pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver20

Режисьори на „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар” („Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge” / „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”) са Йоаким Рьонинг и Еспен Сандберг, сценарият е дело на Джеф Нейтънсън („Хвани ме, ако можеш”), а в ролите са Джони Деп, Хавиер Бардем, Кая Скоделарио, Джефри Ръш, Кевин Р. Макнали, Стивън Греъм, Брентън Туайтс, Орландо Блум, Пол Макартни, Дейвид Уенъм, Кийра Найтли и други.

Премиерата е 26 май 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *