All pirates must die!

Вече няколко пъти сме споменавали, че не сме особено впечатлени от рекламната кампания на „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар”, но че заради любовта си към франчайза продължаваме да отразяваме последните новости около филма и в крайна сметка ще го гледаме в кината. В полза на това ни решение са и първите отзиви за филма, които свидетелстват за завръщане на поредицата в „правия път” (към тона, зададен от „Черната перла”), след като тя изгуби пътя си с „В непознати води”.

Този път ви предлагаме да видите един телевизионен спот, в който мяркаме завръщащия се Орландо Блум като Уил Търнър, един поглед зад кулисите, акцентиращ върху свежия подход, целящ да вдъхне нов живот на франчайза, както и поредица постери, представящи както новите, така и добре познатите ни герои.

ТВ спот

Зад кулисите

Ето и плакатите, но преди това си припомнете официалния синопсис.

Потопен в изцяло ново приключение, злочестият капитан Джак Спароу (Джони Деп) открива, че ветровете на нещастието могат да духат дори още по-силно, когато смъртоносните призрачни пирати, предвождани от стария му враг, ужасяващия капитан Салазар (Хавиер Бардем), са избягали от Триъгълника на дявола, с намерение да убият всички пирати в морето… включително и него. Единствената надежда на капитан Джак е да открие тризъбеца на Посейдон – артефакт, който дава на своя притежател пълен контрол над всички морета.

pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver5_xlg pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver6_xlg pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver7_xlg pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver10_xlg pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver8_xlg pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver9_xlg

Режисьори на „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар” („Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge” / „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”) са Йоаким Рьонинг и Еспен Сандберг, сценарият е дело на Джеф Нейтънсън („Хвани ме, ако можеш”), а в ролите са Джони Деп, Хавиер Бардем, Кая Скоделарио, Джефри Ръш, Кевин Р. Макнали, Стивън Греъм, Брентън Туайтс, Орландо Блум, Пол Макартни, Дейвид Уенъм и други.

Премиерата е 26 май 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *