Както неведнъж сме имали повод да споменем, Хенри Кавил е един от любимците ни и с огромно удоволствие пишем новини за предстоящи проекти с негово участие, но трябва да признаем, че тази е още по-специална и доста неочаквана – Кавил ще участва в „Mission: Impossible 6”, както стана ясно от по-долния Instagram коментар на режисьора Кристофър МакКуори. Съветваме ви да разгледате цялата им „кореспонденция” в коментарите…

Say, @henrycavill. Had a thought. Curious if you’re interested in a role in the 6th installment of Mission: Impossible. No pressure.

A post shared by Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) on

Единствената информация за ролята на Кавил е „нещо от сорта на дясната ръка на началника екипа на Итън”, каквото и да означава това (може би нещо по-близо до ролята му в „Мъжът от U.N.C.L.E.”, доста далеч от Супермен?). Не е ясно и дали този „началник” все още ще се изпълнява от Алек Болдуин.

Във филма, за който засега не се знае нищо конкретно (освен общите изказвания на МакКуори, които може да прочетете малко по-долу), освен Том Круз се очаква да се завърнат Ребека Фъргюсън, Джереми Ренър и Саймън Пег, но няма информация кой колко екранно време ще получи. Надяваме се Ребека да се задържи и да не я подменят набързо, както става с всеки друг женски персонаж в MI филмите. След успеха на „Мисията невъзможна: Престъпна нация” бързо стана ясно, че МакКуори остава част от поредицата (първият режисьор, който се завръща за още един филм), защо не и тя?

Стискаме палци, но изпитваме сериозни съмнения – преди няколко дни научихме за още едно ново попълнение в актьорския екип и това е Ванеса Кърби („The Crown”), чиято роля се сравнява по важност и големина с ролята на Ребека в „Престъпна нация”. МакКуори подметна, че можем да очакваме и стари познайници да се завърнат, но явно ще трябва бая да почакаме, преди да разберем за кого говори.

Ето и обещаните коментари на режисьора за предстоящия шести филм от поредицата:

Гледал съм пет от тези филми и все още не знам кой е Итън Хънт. Един филм донякъде представи личния му живот, останалите са за други хора, които спекулират какво наистина се случва в главата му. Искам да знам кой е Итън, искам емоционално развитие на героя му и Том прие това с удоволствие… Този път отношението му е „Не искам да навържем поредица екшън сцени, искам наистина да се занимаем с героя”. Затова аз поставих Итън в поредица сложни морални проблеми и се опитвам да намеря начин да ги свържа. Иронията е, че тази връзка е чрез огромни екшън сцени.

Премиерата на „Mission: Impossible 6” е 27 юли 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *