Наоми Уотс като принцеса Даяна

Има един прекрасен израз на английски, който изключително точно описва отношението ни към принцеса Даяна и трагичната ѝ смърт в частност, който гласи „We couldn’t care less!”. Наречете ни както искате, но това е самата истина – почти не се сещаме за нещо, за което да ни дреме (или да ни е дремело) по-малко. Това обаче не означава, че не бихме гледали с интерес филм за нея, особено ако негови автори са доказали се таланти, какъвто е случаят с „Caught In Flight”.

Филмът е дело на режисьора Оливер Хиршбигел („Крахът на Третия райх”, „Five Minutes Of Heaven”) и сценариста Стивън Джефрис („Развратникът”/„The Libertine” – филм, в който Джони Деп прави една от последните си наистина стойностни роли), а в главната роля, както вече сте се досетили от заглавието, е Наоми Уотс, която по нашето скромно мнение е една повече от отлична актриса. А доколко тя прилича на Даяна, вижте сами на първите снимки от снимачната площадка.

Да живее гримът! Определено има прилика, но както хиляди пъти сме казвали, за нас физическата прилика не е най-важното – разбира се, радваме се когато я има, но повече предпочитаме историята да е на висота.

Според предварителната информация „Caught In Flight” ще се фокусира върху аферата на Даяна със сърдечния хирург Хаснат Кан (ролята му се изпълнява от Навийн Андрюс от „Изгубени”), която продължава от 1995 до няколко месеца преди смъртта ѝ през 97-ма. Кан е смятан от доста хора за „любовта на живота” на Даяна и се спекулира, че тя е била покрусена от раздялата им и е била с Доди ал Файет, само за да го накара да ревнува. Сценарият щял да представя Даяна като „damaged person”, която преследва доктора, след като той слага край на връзката им.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *