Торба с кости

“It’s not about what happened. It’s about what we did!”

Следим доста отблизо телевизионната екранизация на „Торба с кости” по Стивън Кинг, дело на Мик Грис („Сблъсък”, „Сиянието”), в която се подвизават Пиърс Броснън, Мелиса Джордж, Анабет Гиш и Джейсън Пристли, но въпреки това пропуснахме да ви покажем първите кадри от филма, които дебютираха преди няколко дни.

Вчера обаче, пуснахме игра за феноменалния албум на Петър Станимиров „Вдъхновен от Стивън Кинг“, в който са събрани някои от най-внушителните и въздействащи творби на легендарния български художник, посветени на произведенията на Краля, и решихме, че това е идеален повод да поправим пропуска си и да ви представим кадрите от „Торба с кости“ („Bag of Bones”), които са под формата на тийзър и клипче тип „зад кулисите”, съдържащо доста интересни кадри от самия филм. Вижте ги!

Изглежда прилично. Даже по-добре, отколкото се надявахме. Стискаме палци да можем да кажем същото и за крайния резултат.

„Торба с кости“ разказва историята на писателя Майкъл Нунан. Героят страда от загубата на съпругата си, починала от мозъчен аневризъм. Заради преживяната душевна травма Майк губи и другото най-ценно нещо в живота си – способността да пише. Четири години след като овдовява, Нунан започва да сънува кошмари, които се развиват винаги на едно и също място – семейната лятна къща в малко градче в Мейн. Писателят решава да се изправи лице в лице със страховете си и се премества да живее там. Съвсем скоро той осъзнава, че историите за духове, които е слушал като дете, съвсем не са измислица…

Премиерата на филма (или по-точно на минисериала) е следващата година по A&E Network.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. basi !! Изглежда наистина яко. Книгата е добра; Мисля, че и Броснан е добър избор

  2. ОпА! Тук като видях заглавието на тази новина просто възкликнах.. УУААААААААААА!!!!!!!!!!
    Останалото.. без коментар….

  3. Трейлърчето повече изглежда като от компютърана игра но е много яко…. нема начин да не е хубав филм, пък макар бил той и телевизионен.

  4. Изглежда като игра, защото направено като сън. 🙂
    И аз се надявам филма да е готин. Като че ли има потенциал.