Изключително успешният фестивален тур на вдъхновения от действителни събития обещаващ хорър трилър „Hounds of Love” на Бен Йънг започна миналата година с награда за най-добра актриса в дебютен филм за Ашли Къмингс във Венеция и приключи вчера (макар че вероятно предстои да бъде показан и в Трайбека) с премиера на SXSW, покрай която получаваме и първия официален трейлър на филма.

Hounds of Love” е вдъхновен от поредицата убийства, известни като Moorhouse Murders, извършени в Австралия през 80-те години на ХХ в. от семейната двойка Дейвид и Катрин Бърни. Действието се развива в предградията на Пърт, чиито жители са в неведение, че поредица жени намират смъртта си от ръцете на серийните убийци Джон и Евелин Уайт. След невинна лоша преценка Вики Малоуни е отвлечена от страховитата двойка. Изправена пред неизбежната си предстояща смърт, Вики осъзнава, че за да оцелее, трябва да настрои Джон и Евелин един срещу друг…

Заедно със споменатия по-горе първи официален трейлър на филма ви предлагаме и два тийзъра. Вижте ги.

Тийзъри

Трейлър

И друг път сме споменавали, че доста харесваме подобни филми, а това, което виждаме тук, ни изглежда прекрасно. Отзивите също са отлични, което допълнително подсилва желанието ни да гледаме филма. Също така, именно благодарение на „Hounds of Love” Йънг беше нает да режисира предстоящата фантастика „Extinction” с Джеймс Макавой (с нетърпение очакваме да видим какво ще се получи с него), което също си е сериозен атестат за качество.

плакат

Режисьор и сценарист на „Hounds of Love” е Бен Йънг, а в ролите са Ашли Къмингс, Ема Буут, Стивън Къри, Сузи Портър, Деймиън де Монтемас, Харисън Гилбъртсън и други.

Премиерата е 12 май 2017.

За финал ви предлагаме един документален поглед към „прекрасните” Дейвид и Катрин Бърни:

https://www.youtube.com/watch?v=4l5pvjW2v5I

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *