Наближава премиерата на трети сезон на един от любимите ни сериали – „Фарго” на Ноа Хаули и FX, които през 2014 ни изненадаха с изключително добър първи сезон, преди направо да ни шокират със страхотния втори. Вече няколко пъти сме писали какво предстои в трети, който се очаква да започне на 19 април, но сега получаваме и два тийзъра (единият нов, другият малко по-стар), които допълнително да подклаждат нетърпението ни.

Тийзърите са съвсем в стила на „Фарго”, но за съжаление, са от безкрайно популярния напоследък вид, който не разкрива нищо повече от атмосфера. Не успяваме да мернем дори Юън Макгрегър, камо ли някой от поддържащите актьори, който сме изброили по-долу с кратки описания на ролите им. Но първо вижте двата тийзъра, за да си припомните, че е време най-накрая да свалите коледната украса, и също така колко як сериал е „Фарго” всъщност.

https://www.youtube.com/watch?v=z5QPODbiQgI

https://www.youtube.com/watch?v=JvkESjN1PtI

В трети сезон на „Фарго” ще видим Макгрегър в двойната роля на братята близнаци Емит и Рей, както и Кари Куун (прагматичната шефка на полицията Глория, наскоро разведена и самотна майка), Мери Елизабет Уинстед (Ники, приятелката на смотания близнак Рей – бивша затворничка, която си пада по картите), Майкъл Щулбарг (дясната ръка на проспериращия брат-близнак Емит), Скут МакНейри (напушен престъпник), Шей Уигам (шефа на полицията в Мийкър), Джим Гафиган (един от подчинените на Глория), Томас Ман (писател фантаст) и Дейвид Тюлис като „един мистериозен самотник, чиито шефове стават партньори на Емит, независимо дали му харесва или не”.

Не може да се отрече, че Хаули и FX си знаят работата откъм кастинг – трети сезон обещава още безумно добри изпълнения от наистина качествени актьори. Нямаме търпение да дойде 19 април, а дотогава се надяваме пак да има повод да драснем някоя бърза новина – я за трейлър, я за готини плакати.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *