Третият сезон на „Фарго” е задължителен и неизбежен като снега, който очакваме с нетърпение всяка зима. След успеха си, включващ наградите „Еми” и „Златен глобус”, с които се окичиха FX през 2014 и 2015, догодина очакваме още десетина епизода със същото качество. Една от гаранциите за това дойде преди часове, когато стана ясно, че в екипа на поредицата е избран не кой да е, а един от любимците ни Юън Макгрегър. Той ще играе двамата главни герои – братята Емит и Рей Стъси, а се предполага, че сюжетно нещата ще се развиват по-близо до наши дни, отколкото в първите два сезона.

Единият брат е олицетворение на американската мечта – красив е, извоювал е сам позицията си в обществото, превърнал се е в могул на недвижимите имоти и е човек, който държи на семейството. Малко по-младият му брат Рей е оплешивяващ шкембелия, чиито най-голям успех е бил в гимназиалните години; в момента той отговаря за пуснатите на свобода под гаранция и обвинява брат си за всички свои неуспехи.

Сигурни сме, че Макгрегър ще закове и двете роли – светът го е виждал да играе какво ли не. Той е от поколението британци, които хамелеонски могат да се превъплъщават във всякакви персонажи… oh, wait, май това ще се окаже характеристика на всички големи британски актьори. Макгрегър първи е поканен в актьорския екип на третия сезон на „Фарго”, по който трябва да се започне работа малко по-късно тази година, за да може да се появи на телевизионния екран по план – през 2017.

Ще очакваме през есента да видим „Американски пасторал” („American Pastoral”), в който Макгрегър играе заедно с Дженифър Конъли и Дакота Фанинг, а филмът се явява и негов режисьорски дебют. Междувременно вече споменахме, че за всеобща радост той работи по „T2: Trainspotting 2”, така че не бихме се притеснявали за ангажираността на актьора. Очакваме новини за каста на новата част на сериала, както и още визуални и творчески подробности.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *