Както вероятно знаете, ако и преди сте посещавали този сайт, ние сме огромни фенове на Едгар Райт и чакаме всеки негов филм с безумно нетърпение. А той определено не е от режисьорите, които правят по едно заглавие на година или 9 месеца, така че винаги има адски много чакане – една от причините толкова да страдаме, когато се наложи да напусне „Ant-Man“. След разпадналия се Marvel-ски филм, Райт започна работа по „Baby Driver“, който вече сме ви представяли покрай първите официални снимки и синопсиса.

Всичко, което сме виждали от задкулисните снимки (отново ви препоръчваме Instagram акаунта на Райт), и всичко, което чуваме като обещания, е прекрасно, но чак сега получаваме трейлър и съответно действителен шанс да добием някаква истинска представа какво ни чака. При това става дума за два доста различни трейлъра, което винаги е добра новина. И трябва да кажем: имаме чувството, че всичките ни надежди ще бъдат оправдани…

Shop! Let’s talk it. Може би, ако не ставаше дума за филм на Едгар Райт, нямаше да ни се струват толкова обещаващи тези два трейлъра – определено не разкриват много от музиката и преследванията с коли, които ще са толкова голяма част от действието. А ако се чудите защо не са супер смешни, значи не сте слушали внимателно изказванията на Райт:

Това е криминален екшън. Смешен е на моменти, но не е комедия. Става наистина напрегнат и заплашителен. Това беше най-забавното за мен – драматични или трилър сцени, които качват залога.

Нямаме търпение да видим как му се е получило.

Преди да приключим тази и без това прекалено дълга новина, държим да ви покажем няколко снимки, които пропуснахме да отразим през изминалите месеци. Някои са официални кадри, други са задкулисни и дори има две-три снимки на сценария, на който с кеф бихме хвърлили едно око, след като гледаме филма. baby-driver-image-2 baby-driver-image-1 baby-driver-image-5 baby-driver-image-8 baby-driver-image-12 baby-driver-image-11 baby-driver-image-9 baby-driver-image-15 baby-driver-image-16 baby-driver-image-17

Сценарист и режисьор на „Baby Driver” е Едгар Райт, а в главните роли ще видим Ансел Елгорт, Лили Джеймс, Джон Бърнтал, Джон Хам, Джейми Фокс, Ейза Гонзалес, Лани Джун, Flea и Кевин Спейси.

Световната премиера на филма ще се състои на фестивала SXSW в Остин, Тексас (10-19 март), така че съвсем скоро късметлиите, имали шанса да го видят, ще споделят мнения и коментари онлайн. Простосмъртните обаче ще трябва да почакат още малко, защото масовото разпространение беше отложено за 11 август.

baby-driver-image-18

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Към края на втория трейлър, както в прав текст си го казва Джейми Фокс, that’s some Oscar shit right there (като визирам фантастичния монтаж на звук и картина. Особено звук). Откъм други елементи може и да накуцва, твърде рано е да се каже, но откъм техническата част, Райт си е Райт, не може да бъде сбъркан стилът му.

  2. Аааа пиршество за сетивата, този трейлър ми остави сладък вкус в устата. Чака се на макс хайп. Признавам – главния актьор не ми е особено симпатичен, всички други са ми ОК.
    Също така ми мирише на първия боксофис хит на Райт.

  3. Ебати, как още тъпаните от WB не са пазарили Едгар за режисьор на The Flash…