Едва ли ще видим скоро „Song to Song” на голям екран у нас и това ни побърква. С всяка следваща реклама ентусиазмът ни нараства все повече. Вече споделихме първия трейлър, но оттогава излязоха нови благинки, които бързаме да отразим. Става въпрос за два кратки клипа, поглед зад кулисите и маса снимки. Няма какво да се бавим, само припомняме официалния синопсис за тези от вас, които все още не знаят за какво ще става въпрос, след което ви каним да се нахвърите върху кинематографичното вълшебство:

Song to Song” е съвременна любовна история, която се развива на фона на музикалната сцена в Остин, Тексас. Две отдалечени двойки – сценаристите Фей (Руни Мара) и BV (Райън Гослинг) и музикалния магнат Куук (Майкъл Фасбендър) и сервитьорката, която омайва (Натали Портман) – преследват успеха, по време на рокендрол, прелъстяване и предателство.

https://www.youtube.com/watch?v=XjvehTSZLNI

https://www.youtube.com/watch?v=ByWhikJ1Z3A

https://www.youtube.com/watch?v=PxHaBqoMGfY

Oт видяното (а и от снимките долу) съдим, че явно героинята на Руни Мара ще е в центъра на действието. За съжаление Крисчън Бейл отсъства и причината (която научихме едва преди няколко дни) е, че актьорът бил отрязан от крайната версия. Ролята и без това не е била голяма, но дори и да беше, нямаше да се изненадаме, предвид навика на Малик да променя напълно филмите си при монтажа.

За финал ви предлагаме да видите чудесните нови снимки:

terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender-rooney-mara-natalie-portman-456 terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender-rooney-mara-natalie-portman-45 terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender-rooney-mara-natalie-portman-12 terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender-rooney-mara-natalie-portman-1 terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender-rooney-mara-natalie-portman.patti-smith terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender-rooney-mara-natalie-portman.-lykke-li terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender-rooney-mara-natalie-portman.-546 terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender-rooney-mara-natalie-portman.bernice-bejo terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender-rooney-mara-natalie-portman.flea-rhcp terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender-rooney-mara-natalie-portman.1 terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender-rooney-mara-natalie-portman terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender-rooney-mara terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender-lykke-li terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender-rooney-mara-natalie-portman-54. terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender-1 terrence-malick-song-to-song-ryan-gosling-michael-fassbender terrence-malick-song-to-song-iggy-pop-michael-fassbender rooney-mara-neon-indian-terrence-malick-song-to-song

Премиерата на „Song to Song” е 17 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Добре, в крайна сметка, ще доживеем ли да видим филма по кината в България?