Тъкмо почнахме да се притесняваме, че премиерата на „Song to Song” на Терънс Малик е едва след месец, а все още не сме видяли каквито и да са кадри от филма, и ето че вчера се появи първия трейлър, който доста ни зарадва.

Припомняме ви официалния синопсис:

Song to Song” е съвременна любовна история, която се развива на фона на музикалната сцена в Остин, Тексас. Две отдалечени двойки – сценаристите Фей (Руни Мара) и BV (Райън Гослинг) и музикалния магнат Куук (Майкъл Фасбендър) и сервитьорката, която омайва (Натали Портман) – преследват успеха, по време на рокендрол, прелъстяване и предателство.

Ето го и обещания трейлър:

Само ще кажем (за пореден път), че Еманюел Любецки е бог! Никой не снима като тоя човек.

Макар да прилича много на предишните филми на Малик и най-вече на „Knight of Cups“, няма да ни чуете да се оплакваме от естетиката на „Song to Song”. Страшно харесваме характерния стил на режисьора и бихме гледали всяка година по един подобен филм. В случая разполагаме със страхотен актьорски състав и доста различен сетинг. Музикалната сцена в Тексас със сигурност ще предостави възможност за разнообразие. Очаквайте отзива ни, веднага след като се доберем до филма.

Освен основните действащи лица, в ролите ще видим музикантите Пати СмитLykke LiИги ПопFlorence and the MachineRed Hot Chili Peppers и др.

За финал ви оставяме с първия официален плакат:

плакат

Премиерата на „Song to Song” е 17 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. прилича на поредната псевдо-интелектуална дрисня на Малик , точно като Knight of Cups

  2. Настръхвам само при мисълта, че ще трябва да седя три часа да гледам неоринтерания псевдофилосовски,ама невероятно заснет плакатен напън на Малик, и после да споря с всички суицидни търсещи себе си напъпили кинаджийки! 😉

    1. Че коя от тях би си губила времето да спори с Na_Um като Вас? 🙂

  3. Малик е много… много… много! Много, ама много!!! Толкова много, че подлива, прелива, разлива се и се отлива.
    Очаквам с нетърпение ревюто, за да се убедя, че с кеф съм пропуснал филма и съм си спестил много… много… много!!! Да!!!