null

Като част от сериозната порция рекламни материали, които се изсипаха този уикенд на течащия в Америка Super Bowl получаваме една малко по-дълга телевизионна раклама на свръхочаквания „Пазители на галактиката 2“. Очаквахме я, тъй като премиерата на филма наближава, а и преди два дена получихме нови снимки (можете да ги видите тук). Преди да я видите ви предлагаме да си припомните за какво ще става въпрос в новия филм:

Под звуците на Awesome Mixtape #2, в „Пазители на Галактиката 2” продължават приключенията на бандата, които прекрачват нови граници в безбрежния космос. Пазителите трябва да се борят, за да запазят своеобразното си семейство, и същевременно се опитват да разплетат мистерията около истинския произход на Питър Куил. Отколешни врагове се превръщат в съюзници, а любими на феновете герои от класическите комикс-истории се включват, за да помогнат на нашите герои в мисиите им. Кинематографичната вселена на Marvel продължава да се разраства…

Ето я и обещаната реклама:

Хем се радваме, че отново ни очакват приключения с колоритните герои, хем усещаме, че хуморът не работи толкова добре, колкото в първия филм. Разбира се, това може да е измамно чувство, тъй като и за първия филм не бяхме особено ентусиазирани, а останахме повече от приятно изненадани. Вярваме, че Джеймс Гън няма да ни разочарова.

GOTG2_Teaser2_Online_1_Sheet_v5_lg

Режисьор и сценарист на „Пазители на Галактиката 2” („Guardians of the Galaxy Vol. 2”) е Джеймс Гън, а в ролите са Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Вин Дизел, Брадли Купър, Майкъл Рукър, Карън Гилън, Глен Клоуз, Шон Гън, Пом Клементиев, Елизабет Дебики, Крис Съливан, Томи Фланиган, Нейтън Филиън, Кърт Ръсел и Силвестър Сталоун.

Премиерата е предвидена за 5 май 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Сцената с летящите Рокет и Старлорд страшно напомня за началото на MDK 2.
    Очаквам фълмът да троши от кеф.

  2. Welcome to THE FRICKIN’ GUARDIANS OF THE GALAXY!!! Only he didn’t use FRICKIN’ 🙂
    Филмът ще е чук! Атмосферата и героите, с които се срещнахме през 2014 са може би най-приятното космическо изживяване, което дори и новите филми за Star Wars, не успяха да достигнат, поне според мен. А както каза Джеймс Гън непосредствено след като пусна тръйлъра на страницата си във фейсбук, е че това е неговата най-голяма и лична творба, разполагал е с повече време да напише сценария, да развие героите, историите им да са взаимно свързани и преплетени, без да нарушават цялата атмосфера на филма. Oт рекламите до момента, се набляга повече на хумора и екшъна, но има и доста драматични моменти, без да забравяме и нова порция от уникално подбрани парчета от музиката от края на миналият век, филмът ще бъде „Империята отвръща на удара“ за новото поколение . Все още не сме видели, Силвестър Сталоун, както и бащата на Питър Куил- Его „Живата планета“, Кърт Ръсел. Май идвай по-скоро! 🙂

    1. Ако Слай и Кърт не си направят бъзиктарска препратка към Танго и Кеш, лично ще отида да запаля Дисни 😀

    2. Ha мен ми е любопитно колко от Гардиъните ще видим в следващите Авенджърс.