Терънс Малик

Не знаем какво точно накара Терънс Малик да започне да снима толкова интензивно, но със сигурност не сме седнали да се оплакваме. След като пусна няколко версии на документалния „Voyage Of Time” и ни зарадва с чудесния „Knight of Cups”, Малик е планувал цели два филма в обозримото бъдеще. Първият е „Song to Song” с участието на Райън Гослинг и Майкъл Фасбендър, за който вече писахме, а другият е военната драма „Radegund”.

В предишната новина уточнихме, че премиерата най-вероятно ще се измести за 2018-a, но според последна информация всичко върви по план и може би ще видим филма към края на тази година. Припомняме ви, че актьорският състав този път е с по-малко холивудски звезди и ще включва Матиас СхонартсВалери ПакнърБруно Ганц и Мария Симон. Може да прочетете краткия синопсис, с който разполагаме, след което да видите първата снимка от филма:

Radegund” започва в идилично австрийско селце и проследява Франц и неговата съпруга Фани, които са част от съпротивата. Разказана през действителни писма от фронта, тази любовна история разкрива конфликта на двамата с останалите жители на селцето, църквата им, управата и приятелите им, които ще трябва да направят драматични избори.

Radegund

Нямаме търпение да видим поне трейлър. Интересно ни е дали „Radegund” ще се различава по някакъв начин от стилистиката на предишните филми на Малик или ще намери място в неговата романтическа вселена.

Премиерата му ще бъде към края на годината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *