logan-lucky-logo

Когато се пенсионираме, не искаме да сме като Стивън Содърбърг – човекът просто се скъса от работа. Ама било само за телевизията. На кого му пука? Работата си е работа, да не говорим, че в телевизията е възможно да има дори повече бачкане – не е никак лесно еднолично да направиш сериал от калибъра на „The Knick”. А сега вече съвсем няма къде повече да се увърта, защото съвсем официално Содърбърг се завръща в киното с „Logan Lucky”, за който сме споменавали няколко пъти.

Вчера  Bleecker Street обявиха, че са закупили филма за разпространение през идното лято и за да отбележат случая, представиха първата официална снимка, на която виждаме три от главните действащи лица: Чанинг Тейтъм, Адам Драйвър и Даниел Крейг. С две думи „Logan Lucky” е описван като „Бандата на Оушън” с NASCAR туист и на кадъра виждаме тримата „другари” или в момента на „големия обир”, или в процеса на неговото планиране. По вида им, очакваме нещо забавно.

loganlucky-20170217

По-подробно, „Logan Lucky” разказва за двамата братя Джими (Тейтъм) и Клайд (Драйвър), които измислят схема за обир, който смятат да осъществят по време на легендарното NASCAR състезание Coca-Cola 600 на пистата Charlotte Motor. Планът е да използват сложната система от хидравлични тръби под пистата, докато състезанието служи за прикритие.

Стивън Содърбърг е майстор на тези истории, така че нямаме търпение. И като (почти) всеки негов филм, и „Logan Lucky” също включва един тон звезди. Освен споменатите вече Чанинг Тейтъм, Адам Драйвър и Даниел Крейг, в ролите ще видим още Райли Кийоу, Хилъри Суонк, Сет МакФарлан, Кейти Холмс, Катрин Уотърсън, Дуайт Йокам, Себастиан Стан, Дейвид Денман, Мейкън Блеър, Джак Куейд, Брийн Глийсън и други.

Премиерата е предвидена за 18 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *