лиcа джой
Лиcа Джой

Духът на любимия ни Майкъл Крайтън ще продължи да живее и през новата година – след този трейлъров тийзър направихме дълга пауза и чак сега решихме пак да ви ангажираме с втория сезон на великолепния cepиaл „Westworld“. Сигурни сме, че в името на научната фантастика, уестърна и изкуствените хора скоро ще ви зарадваме с истински новини по темата, далеч по-конкретни от сегашната, но както е казал народът: когато няма риба, и ракът е риба.

„Рибата“ в случая идва под формата на солидно обещание от страна на Лиса Джой, която е създател на ТВ-проекта заедно със съпруга си Джонатан Нолан. Въпросната информация не е отскоро, но поради редица непредвидени причини едва сега я споделяме с вас. Джой ще дебютира като режисьор с четвъртия епизод от предстоящия сезон и ни гарантира, че ни очакват вълнуващи изненади:

Нещата в първия сезон бяха спокойни. Зрителят си даваше сметка, че пробуждането на роботите ще доведе до революция… и сега, след като въпросната революция вече се е случила, ситуацията е наистина различна, което ще рефлектира и върху последвалите събития.

Нолан пък добавя, че конкретно епизодът, дирижиран от съпругата му, се е получил неочаквано брутален и значително по-натуралистичен от предвиденото. Макар замислен като тих и минорен, Джой решава да го трансформира в същинска кървава баня. Предвид насилието и червената боя, които вече видяхме в сериала, горната заявка е отлична индикация за шокиращи добавки към бруталните моменти в продукцията (супер за което), така че нямаме възражения, а само солидно количество нетърпение.

Westwоrld“ ще се завърне по HBO през пролетта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *