След като през уикенда Marvel и Disney ни позволиха да надникнем в бъдещето с първото задкулисно видео към „Avengers: Infinity War”, сега отново ни връщат в настоящето с нов телевизионен спот на следващата стъпка от развитието на филмовата им вселена „Пазители на галактиката 2”, който наскоро си спечели най-високия резултат на тестовите прожекции в историята на Marvel.

Видеото не предлага кой знае колко нови кадри, които да не сме виждали в рекламите до момента, но пък ни дава възможност да разберем коя ще е песента на Дейвид Боуи, за която режисьорът Джеймс Гън сподели (цялото му изказване може да видите по-долу), че търси начин да присъства в саундтрака на филма.

Ето какво казва Гън за Боуи и за песента:

Боуи ми беше идол, огромен и вездесъщ. Малко артисти, в която и да е сфера, са оставяли такова незаличимо впечатление върху мен. За мен „Ziggy Stardust” е може би най-великият рокендрол албум на всички времена. Ние включихме „Moonage Daydream” в „Пазителите”, но винаги съм смятал, че характерът на албума е по-мащабен и естествено свързва в популярната култура 70-арския рок и космическата опера. Опитвам се да вместя друга песен от „Ziggy” в продължението, което ще направи Боуи единствения изпълнител с песен и в двата албума – Vol. 1 и Vol. 2. Смятам, че това е справедливо и уместно. Въпреки че отрязах сцената, за която беше предвидена по сценарий, ние имаме правата. Кой знае. Може да измисля начин.

Е, явно е успял. А сега си пуснете цялата версия на „Suffragette City”, прочетете официалния синопсис и разгледайте малко снимки:

Под звуците на Awesome Mixtape #2, в „Пазители на галактиката 2” продължават приключенията на бандата, които прекрачват нови граници в безбрежния космос. Пазителите трябва да се борят, за да запазят своеобразното си семейство, и същевременно се опитват да разплетат мистерията около истинския произход на Питър Куил. Отколешни врагове се превръщат в съюзници, а любими на феновете герои от класическите комикс-истории се включват, за да помогнат на нашите герои в мисиите им. Кинематографичната вселена на Marvel продължава да се разраства…

guardians-of-the-galaxy-2-image-ayesha-elizabeth-debicki null null guardians-of-the-galaxy-2-image-team-throne-room null guardians-of-the-galaxy-2-image-gamora-zoe-saldana null null null guardiansset0001 guardiansset0002 guardiansset0003 guardiansset0004 guardiansset0005 guardiansset0006 guardiansset0007

Режисьор и сценарист на „Пазители на галактиката 2” („Guardians of the Galaxy Vol. 2”) е Джеймс Гън, а в ролите са Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Вин Дизел, Брадли Купър, Майкъл Рукър, Карън Гилън, Глен Клоуз, Шон Гън, Пом Клементиев, Елизабет Дебики, Крис Съливан, Томи Фланиган, Нейтън Филиън, Кърт Ръсел и Силвестър Сталоун.

Премиерата е предвидена за 5 май 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Не знам как е в комик сорса, ама Дракс започва да ме радва все повече , с неговата буквалност и първичност. в началото ме дразнеше къф дървеняк е, ама сега ме весели.

  2. Ha мен все така ми е непонятно какъв е смисълът Вин Дизел да е Грут… ебати нелепата роля. Можеше да хванат и Грую да го озвучава.

  3. Избрали са Вин Дизел да е Грут щото той игре като дърво в повечето си филми.

  4. „Може да е една реплика, но всеки път я казва с различна интонация, като само по нея, можеш да познаеш в каква душефна фаза е героят и какви емоции и чуства изпитва!“

    – Джеймс Гън –